Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Igaz, hogy a bölcsikbennem...

Igaz, hogy a bölcsikbennem ügyelnek a babapopó tisztántartásra, nem adják be a gyógyszereit? Lassan nem merem beadni olyanokat hallok.

Figyelt kérdés
hogy csupa piros a kislányok nunija, mert nem figyelnek arra, hogy kitörli e a kicsi magának, mindig huzatot nyitnak rájuk hatalmas ablakok az ajtóval együtt tárva-nyitva, stb
2014. nov. 1. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Hát én tudok cáfolni.nálunk rendszeresen nem törölték a szobatiszta lányom nuniját,volt olyan is h a popóját sem.rendszeresen vörös volt a puncija.de olyan szinten,h fürdésnél sírt,úgy ki volt marva.szóltam 2-3-szor.aztán negyedszerre nem szépen szóltam.többet érdekes mód nem fordult elő.nálunk rendszeresen huzat volt.a fűtési szezonban26-27fok volt bent,ezt csillapították a tágra nyitott ablakokkal.beszoktatásnál a gondozónő azt mondta a síró gyereknek,h nincs anya.nem azt,h dolgozni mentem.megkértem,h ezt mondják,mert tudja a gyerek,h mi az dolgozni menni(jártam takarítani előtte).erre másnap megint ezt mondta.az udvarra rendszeresen alulöltöztették a gyerekeket.mindenki kapott egy egyenpulcsit és kész.se sapka,se nadrág egyebek.sajnos ki kellett bírnunk.viszont az ovink szuper,már alig vártam,h elkezdjük.
2014. nov. 2. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Még mielőtt gyanusítva lennék.az öltözőből nyílt az ajtó,mosdó és mellette a csoport.rögtön az ajtóban volt egy asztal,általában ott ültek a gondozónők(du).mentem a gyerekért,még elment pisilni.a gnő füle botját nem mozdította,h esetleg feláljon.megvárta míg leveszem a sáros csizmám és én megyek segíteni a gyereknek.és a gyerekem meg lett tanítva az önálló törlésre csak a wc papírt mindig felrakták az ablakba...és még az 5ös válaszolónak.a gyerek szobatiszta volt(2év3hósan) mire kezdte a bölcsit.önállóan evett(másfél évesen),tudott orrot fújni 2és fél évesen,mégiscsak letörölték neki.szóval azt hiszem,elég sok mindenre megtanítottam,nem sok dolguk lett volna ilyen téren,csak egy csöppnyi odafigyelés.de azt hiszem ők már kicsit beleuntak.viszont ilyenkor kell elmenni eladónak(ezzel nem az eladókat bántom)csak már nem erre a hivatásra valóak.ja és a gyerekekre nyitották az ajtót h belássanak amíg ők a hátsó ajtónan cigiznek.ennek is a szrmtanúja voltam nagyon sokszor...
2014. nov. 2. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy aki ilyeneket tapasztal és nincs megelégedve a bölcsődei ellátással, akkor miért nem jelzi, illetve akkor miért nem viszi el máshová a gyereket. Mert ha mindezek igazak amiket a két utólsó írt, akkor be kell záratni a bölcsődéket, mert otthon mindenki sokkal jobban csinálja ezeket.

De örülök neki, hogy ezek nem általános dolgok ezt biztosan tudom. Nekem ezzekkel a véleményekkel az a bajom, hogy egykalap alá veszik az összes bölcsit.

Örülni kellene, hogy van ilyen lehetőség, még ha talán nem is tökéj...

És higgyétek el, hogy a bölcsis gnők rengeteg ellenpéldát felhozhatnának, de nem lehet a szülőnek szólni, mert ők "mindenekfelettvalók"

Mi a véleményed az olyan szülőről aki egésznapra 2darab pelenkát ad be a gyerekének, vagy aki koszmós fejjel viszi, vagy aki nem ad be pótbugyit és a pisist adja vissza rá úgy mennek haza, vagy akinek haza kell vinni a gyerekét, mert a bölcsiben felejtette annyira fontos volt neki, vagy akinek meg kell fűrdetni a gyerekét, mert koszos és még sorolhatnám....

Én a rémhírek ellen vagyok, mert mondjuk, ha minden igaz, akkor ne adják be a gyerekeket, akkor nem mész vissza dolgozni.

De addig jó volt, míg a gyerek odajárt,addig semmit nem tett a szülő, hogy jobb legyen, később meg lehet kígyóbékázni, lejárató véleményeket írni.

De ez van, elfogadom, hogy ilyen a magyarok mentalitása.

2014. nov. 7. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!a kérdező a tapasztalatokat kérdezte,én leírtam.mi ezzel a probléma?ebbe a bölcsiben és ebben a csoportban sajnos ez volt.lehet,h a másik csoportban pedig tünemények voltak.és én nem állìtottam olyat,h mindenhol ez van.biztos sok hülye szülő is van.mivel muszáj volt,kibírtuk ezt az egy évet,máshová nem tudtam vinni.az ovival más a helyzet.több van,lehetett választani.és ha jól elolvastad,én jeleztem a problémáimat,nem is egyszer.ezért nem is nagyon kedveltek.elmondom konkrétan mit mondott kifogásnak kínjában a pisilés utáni nem kitörlésre: ők nem nyúlkálhatnak oda,ez egy szabály.ez azért egy kicsit muris,nem???
2014. nov. 7. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!