Igaz, hogy a bölcsikbennem ügyelnek a babapopó tisztántartásra, nem adják be a gyógyszereit? Lassan nem merem beadni olyanokat hallok.
Én csak azt nem értem, hogy aki ilyeneket tapasztal és nincs megelégedve a bölcsődei ellátással, akkor miért nem jelzi, illetve akkor miért nem viszi el máshová a gyereket. Mert ha mindezek igazak amiket a két utólsó írt, akkor be kell záratni a bölcsődéket, mert otthon mindenki sokkal jobban csinálja ezeket.
De örülök neki, hogy ezek nem általános dolgok ezt biztosan tudom. Nekem ezzekkel a véleményekkel az a bajom, hogy egykalap alá veszik az összes bölcsit.
Örülni kellene, hogy van ilyen lehetőség, még ha talán nem is tökéj...
És higgyétek el, hogy a bölcsis gnők rengeteg ellenpéldát felhozhatnának, de nem lehet a szülőnek szólni, mert ők "mindenekfelettvalók"
Mi a véleményed az olyan szülőről aki egésznapra 2darab pelenkát ad be a gyerekének, vagy aki koszmós fejjel viszi, vagy aki nem ad be pótbugyit és a pisist adja vissza rá úgy mennek haza, vagy akinek haza kell vinni a gyerekét, mert a bölcsiben felejtette annyira fontos volt neki, vagy akinek meg kell fűrdetni a gyerekét, mert koszos és még sorolhatnám....
Én a rémhírek ellen vagyok, mert mondjuk, ha minden igaz, akkor ne adják be a gyerekeket, akkor nem mész vissza dolgozni.
De addig jó volt, míg a gyerek odajárt,addig semmit nem tett a szülő, hogy jobb legyen, később meg lehet kígyóbékázni, lejárató véleményeket írni.
De ez van, elfogadom, hogy ilyen a magyarok mentalitása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!