Mi a helyzet a Dunakeszi bölcsődékkel? Tapasztalatok?
hát nem túl jó a helyzet:) sokakat elutasítottak a mostani jelentkezésnél én úgy tudom.
igaz nyílt egy új óvoda,ami kicsit levette a terhet a többiről,de még így se vesznek fel mindenkit,telítettek az ovik,sulikról nem is beszélve...és sajnos több ismerősöm van akinek a gyerekét nem vették föl bölcsibe...
Természetesen volt munkáltatói igazolásom. Hogy miért utasítottak el, csak tippelni tudok, valószínűleg azért, mert a férjem "túl jól" keres (értsd, nem minimálbérre van bejelentve), hogy emellett iszonyat magas a lakáshitelünk, nem lényeg. Többeket tudok, akiket szintén elutasítottak, mindenki ment volna vissza dolgozni.
Magánbölcsikkel és csanákkal remekül el van látva a város. Mint előttem írták, tavalyig az ovihelyzet is katasztrofális volt, gyakorlatilag senkit nem vettek fel, akinekl anyukája otthon volt a kisebbikkel, és még nem töltötte be az 5 évet, amikor ugye kötelező. Az én nagyobbikom is magánoviba jár hetente 3-szor, ez 30 ezrünkbe fáj. Most épült egy új ovi, így kicsit jobb a helyzet, de sok 3 évest így is elutasítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!