Mit gondoltok arról ha anyuka 23 hósan bölcsibe (magán/családi napközibe) adja a gyerkőcöt ő meg otthon marad (nem kell visszamenjen dolgozni)?
Gratulálok az anyukának, hogy nem a s*ggében hordja a gyerekét, engedi más gyerekek közé, emberek közé és ő is megmarad nőnek, feleségnek.
Imádom, hogy a mostani anyaszörnyek azt gondolják, hogy örökre velük marad a gyerek és majd a fiuk őket veszi feleségül a lányukkal meg együtt leszbiznek... Vagy én nem tudom...
22L
Semmit, az ő dolga, lehet hogy nem tud elhelyezkedni, nem olyan könnyű gyerek nélkül sem, de az is lehet hogy anyagilag megteheti hogy otthon marad.
A gyereknek viszont sokszor jót tesz a közösség, tapasztalatból mondom, mert néha már szét unja magát a szülőkkel otthon, egyre többen adják bölcsibe, oviba úgy hogy ők nem mennek dolgozni.
Hát én is beadtam családi napközibe 11 hósan,mert igényelte a gyerektársaságot heti 2 nap délelőtt,én se tervezem,hogy azonnal vissza menjek dolgozni. Addig elvégzek itthon. Nem a játszótéren ülünk.
Igen,valóban külön játszanak,de figyelnek ám egymásra! Nekem pl. mutatja,hogy pisilnie/kakilnia kell,ezért kellett bilit venni. Én sose mutattam neki,egyértelműen ott tanulta (mint kiderült egy 2,5 éves barátnőjétől).
És nem drága,múlt hónapért 2.000,-Ft-ot fizettem (kb. 200 Ft-os óradíj)
Mindenhol mást tanul, utána meg úgyis vele foglalkozok..csavargunk vagy csak itthon :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!