Mit gondoltok arról ha anyuka 23 hósan bölcsibe (magán/családi napközibe) adja a gyerkőcöt ő meg otthon marad (nem kell visszamenjen dolgozni)?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 11:47
11/36 anonim válasza:
Semmit,nem tudok rola semmi tobbet,lehet,hogy vallalkozast akar beinditani,vagy addig hazimunkat csinal vagy nagyszuloket apol...barmi lehet,amit nem tud a kivulallo
12/36 anonim válasza:
Miert 2 es szocializalodni csak bolcsiben tud? Ekkora marhasagot. 3 eved hugom nem a sarokban ulo csendes kislany...Pedig nem volt bolcsiben..
13/36 A kérdező kommentje:
Nem megy vissza dolgozni mint írtam, nem tanul, nem nyit vállalkozást.
Egy 3 szobás ház háztartását vezeti, ennyi.
2014. ápr. 5. 12:20
15/36 anonim válasza:
Már ne haragudj meg,de neked ehhez mi közöd van??!!
16/36 anonim válasza:
És akkor mi van? Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki jó. Gyereknek baja nem lesz. Pénzük meg nyilvàn van rà. Apukàval nyilvàn megbeszélték, ràd meg nem tartozik.
17/36 anonim válasza:
azt szólom hozzá, hogy jó lett volna, ha én is megtehetem, hogy az első pár hónapban nem kellett volna azon stresszelnem, hogy csak beteg ne legyen, hogy oldom meg a szünetet, stb.
Szerintem szerencsés és jó, ha otthon van az anyuka az elején egy ideig, így bármi van, mehet a gyerekért, ha nem tetszik, sírós, beteg, akármi.
18/36 anonim válasza:
Semmit, ha a gyerekkel szepen foglalkozik amikor egyutt vannak, neveli rendesen. Az ismerosok kozott volt anyuka aki jol leszolt mindenkit aki bolcsibe adta a gyereket, hangoztatta, hogy a gyereknek 3 eves korig az anyja mellett a helye, de egy meset nem olvasott neki se nem foglalkozott vele, a jatszoterre egy vizet se hozott a gyerekkel ott lejmoltak mindent az anyukaktol, jatekokat se mondvan masok ugyis hoznak homokozot majd elkerik, o csak trecselni meg pletykalni jart a jatszora, a gyereket meg mi szedtuk le a csuszda tetejerol mert fejest akart ugrani. Anyuka persze az osszes sorozatot kivulrol fujta, amikor otthon voltak egesz nap ment a teve. De persze mi voltunka sz...ranyak, akik minek szultek ha szabadulni akarnak a gyerektol....
19/36 A kérdező kommentje:
Mihez mi közöm van? Egy kérdésre várok véleményeket meglátásokat. Ne kérjél már számon.
Köszönöm az eddigi véleményeket mindenkiének örülök!
2014. ápr. 5. 12:35
20/36 anonim válasza:
pont annyi jogunk van számon kérni téged, mint neked azt a nőt.
Saját szemében a gerendát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!