Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Nyáron érkezik a kis tesó....

Nyáron érkezik a kis tesó. Segítségem nincs. Beadhatóm a lányomat bölcsődébe?

Figyelt kérdés
Ha nincs munkahelyem,érkezik a másik baba, így beveszik a lányomat bölcsibe?
2014. jan. 16. 14:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Debreceni vagyok, bolcsibe munkaviszony nelkul KIZART, igy is eppcsak be lehet kerulni. En nem dolgozom, maganbolcsit fogunk majd valasztani, ha eljon az ideje.
2014. jan. 16. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is Debrecen mellett lakom! :) Sámsonkert. És te, kérdező?
2014. jan. 16. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:
A sámsonkerti vagyok. az én gyerekem Debrecenbe járt bölcsibe 2 évvel ezelőtt, hát oda tényleg nem fogják bevenni munkáltatói nélkül. Kismillió bölcsi van, de mindben túljelentkezés van. Hova akarod iratni egyébként? Debrecenbe vagy másik városba?
2014. jan. 16. 14:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Hajdúsámsoni vagyok!:)Családi napközin én is gondolkodtam már,ha nincs más az marad.Úgy tudom Sámsonkertben van egy.Tudsz esetleg róla valamit?Mennyibe kerül a magánbölcsi?
2014. jan. 16. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:
A mienk debrecenben van (nem a samsonkerti valaszolo vagyok), 50ezer/ho.
2014. jan. 16. 15:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Megvagytok vele elégedve?
2014. jan. 16. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Úgy tudom, ha tgyás-on vagy, az olyan, mintha dolgoznál.
2014. jan. 16. 15:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni!!!!!:)))
2014. jan. 16. 15:49
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Persze ha munkahely a kifizetőhely de passzív ellátás alatt ki hinné el, hogy dolgozik. Ne nézetek már mindenkit olyan hülyének.
2014. jan. 16. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Én Budapesten élek. Majdnem 2 éves volt a kisfiam, mikor a kistesóval a 7. hónapban nyílni kezdett a méhszájam. A sok gyógyszer mellett állandó fekvésre "ítélt" az orvosom. Ő is, és a védőnő is írt nekem igazolást, hogy veszélyeztetett terhesség miatt bölcsi várólistára kerüljünk, mert munkahelyem nekem sem volt, otthon voltam gyesen. Ja, és tavasz volt, pont beiratkozás. Nekünk még így sem sikerül bejutnunk sehova, maradt a magánbölcsi...
2014. jan. 16. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!