Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Van így értelme bölcsődébe...

Van így értelme bölcsődébe járatni?

Figyelt kérdés
November körül elkezdett köhögni a 2 éves fiam az orra is folyt november 25.én elküldött minket a háziorvos fül orr gégészetre ahol azt mondták arcüreg gyulladása van. Decemberben nem ment bölcsibe december végére teljesen rendbe volt nem köhögött nem folyt az orra. Január 6.án vittem a bölcsődébe és szombat(11.-én) hajnal ismét egymerő takony volt a gyerek köhögött. Vasárnapra rendbe jött. Ma reggel beértünk a bölcsődébe feltettem a pelenkázóra és elkezdett köhögni ami öklendezésé alakult a gondozó ki jött és közölte, hogy vigyem haza a gyereket nem tehetem meg ezt a többi dolgozó anyukával, hogy a gyerekemmel össze fertőzöm a többit vigyem el az orvoshoz nem kell, hogy megint arcüreg gyulladása legyen szóval mondta a dumáját ki jöttem a gyerekkel a bölcsődéből és elmúlt egyből a köhögés itthon nagyon keveset köhög nincs szinte semmi baja a gyereknek. Egy hónapba 1 hetet tudom vinni a gyereket.
2014. jan. 13. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
a gondozónak igaza volt, ö nem tudjahtja otthon köhog-e vagy sem, ha ott épp akkor nagyon köhögött akkor természetes hogy ezt moondta, te sem örülnél gondolom ha a gyereked csoporttársa betegen járna be. Az meg egy dolog a szülő mit mond, tudod hányan kamuznak.... ?
2014. jan. 13. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés nem az, hogy köhög-e vagy sem, hanem az, hogy fertőz-e vagy sem. Amennyiben láztalan, a köhögése pedig nem újkeletű, akkor nagyon valószínű, hogy valamilyen krónikus, de idővel megszűnő bronchitis a sok betegeskedés miatt. EZ bölcsikben általános szinte, az én lányom bölcsijében nincs olyan, hogy valaki ne köhögne. Ez van. És ha dolgoznál? Akkor mi lenne...? Ha van igazolásod, hogy nem beteg, akkor NEM mondhatja, hogy ne vidd.

(+1: Nem tudja a gyermeked, hogy ha köhög, akkor nem kell menni? Ezt a tünetek fluktuációjából gondolom... 2 évesen már képesek ilyen jellegű szomatizálásra.)

2014. jan. 13. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Bölcsi értelme nincs járatni az csak egy szükséges rossz.
2014. jan. 13. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Kedves harmadik, ez volt aztán az építő jellegű, és szépen megfogalmazott mondat! :)))))))
2014. jan. 13. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

MilEn nevetséges, hogy rögtön a gondozono a gonosz boszorkány, aki egyebkent csak a munkáját végzi.... Tajekoztatasodra közlöm, hogy akar el is bocsathatjak, ha fertőző beteg gyereket beveszik a közösségbe....

A gyereked valószínűleg nem akar bölcsődébe járni, az a problémája.

2014. jan. 13. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem anya mániás és nem apa mániás nagyon jól el van egyedül szeret gyerekek közt lenni. Mikor átöltöztetem leteszem egyből szalad be. De gondoltam erre is, hogy hiába mutatja ezt hogy ő örül meg minden mégse szereti. Soha nem fertőző a gyerekem csak a gondozó mondja mindig ezt és mindig kiderül, hogy semmi baja.
2014. jan. 13. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!