Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Lehet bölcsődébe úgy járatni...

Lehet bölcsődébe úgy járatni az 1 éves kisbabám, hogy csak napi 3 órára adom be?

Figyelt kérdés
Ha van, írnátok ilyen bölcsiket lehetőleg Budapesten?

2013. nov. 23. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:

P megyei kisváros, sima állami bölcsibe járt a lányom, részmunkaidős délelőttös voltam, ami azt jelentette, hogy reggel fél 8-tól kb 12.30 ig volt bent. ebéd után őt nem feltették le, rohantam érte, otthon aludt... ( ő másfél évesen lett bölcsis).

Én úgy tudom, munkáltatói mindenképpen szükséges, és a vezetőséggel meg kell beszélni, ha a normál bölcsis napirendtől eltérően akarod a dolgokat.

Egy csanában nincs ilyen probléma...

2013. nov. 23. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szóló írta, kell munkáltatói a bölcsődébe. Persze, járhat 3 órát is, csak meg kell beszélni a vezetővel, mert ha ebéd után elviszed, akkor pl. nem kell az uzsonnát fizetni. Ha bármi kérdésed van, írj bátran!

Egy bölcsődei gondozónő

2013. nov. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!