Nektek nem furcsa, hogy egy gyerek ilyen egyszerűen beszokik a bölcsibe?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de napok óta ezen agyalok.
Van egy gyerek a bölcsiben. Hétfőn kezdett, szerdán már bent evett és aludt. Néha keresi az anyját, de hamar meg lehet nyugtatni.
Nekem ez olyan furcsa, hogy ennyire nem hiányzik neki az anyja.
Kicsit beszéltem vele, mondta hogy ő nem lepődött meg, nagy a család és sokat járkáltak mindig, mindig sokan voltak a gyerek körül.
Mit gondoltok erről? Csak nekem furcsa?
2013. szept. 20. 09:48
11/14 anonim válasza:
Az én kislányom is 1 hét alatt szokott be, első nap már le se tojta a fejemet... Hétfőn kezdtük, csüt már ott aludt! És ennyi volt. Én jártam vele társaságba, de nem vigyázott rá soha senki rajtam és a páromon kívül... Imádja a gyerekeket, szerintem ez sokat számított, nekem nagyon rosszul esett, de persze jó volt, h ilyen hamar ment minden... Ő ilyen típus! Szó sincs róla, hogy nem hiányoznék neki, ez az ő napi rutinja, mint nekünk a munka, kötelezettség. Valaki ilyen, valaki olyan. :) Már lassan 6 hónapja bölcsis, még mindig imád járni, sosem volt 1 szava... Itthon meg sokat játszunk, szeretgetjük egymást! :)
12/14 anonim válasza:
en is nagyon feltem kicsit több mint 2 evesen ment bölcsibe es nem nagyon vigyazott meg ra senki rajtam kivül. Elsö nap mikor elmentem sirt utanam (2 eprcig) masnap is, 3 nap mar rajött hogy ott jo neki es hogy megyek erte, 4 naptol kezdve mikor mgyünk rohan be, veszi le a cipöt, ad egy puszit, integet es mar el is tünt. Nagyon jol elvan marhajokat eszik, 2,5 orat alszik!! (itthon soha) es mikor megyek erte akkor rohan hozzam boldogan, ugyanolyan lelkesen mint reggel belefe jön kifele. mindennek örül, ha megyünk, ha jövünk. Örülök hogy nem sirt utanam.
13/14 kiracska1234 válasza:
De.az szerintem is fura es nem normalis ha egyik naprol a masikra elengedi a gyerek a szulőt.magyarán a gyereknek tokmindegy kivel van hol es meddig.
14/14 kiracska1234 válasza:
Azaz barkiben megbizik es azonnal elfogad.szerintem itt baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!