Más gyereke is maradt még egy évet bölcsibe?
Egyáltalán nem. És mivel kevesebben is vannak egy csoportba, több odafigyelést kap. Egyébként szerintem a gondozónő és a gyerekorvos jobban meg tudja ítélni hova való, mint más...
A szobatisztaság se alakult még ki stabilan nála.
A kérdésemre meg nem is kaptam választ, bár lehet már nem is fogok...
A fiam is két évet járt bölcsibe, mert ő is novemberi, így mikor a 3-at töltötte, még abban a gondozási évben maradhatott. Bár én örültem neki, és pont olyan csoportba járt, ahol mindenki maradt, mert nov-februári születésűek, és nálunk csak szeptemberben mennek oviba, akik betöltötték a 3-at. Nem bántam meg, sőt örültem neki, mert ilyen összeszokott jó kis társaság nem lesz mégegy, főleg, hogy 2 gondozónőre volt 10 gyerek. Szerintem mindent csináltak, amit az oviban is csináltak volna mini csoportban, mondókáztak, énekeltek, gyurmáztak, festettek, ragasztottak stb. A búcsúztatón meg is kaptuk az összes művet :) Visszasírom a bölcsit, most, hogy már 3 hete ovis...
De nem is értem, hogy hogy maradhatott a lányod bölcsiben, mikor csak abban a gondozási évben lehet bölcsis (szept1-aug31) amikor betölti a 3-at, vagy akkor maradhat még 4 évesen is, ha orvosilag javasolt.
A lányom is augusztusi, és már előre rettegek, hogy alig 3 évesen fog bekerülni 25 gyerek közé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!