Hány hónapos gyereket adtál be bölcsibe?
Figyelt kérdés
minden érdekel
1 éves a kicsim
2013. júl. 29. 10:47
11/19 anonim válasza:
3 gyerekem van az egyik 2 évesen ,második 9 hónaposan ,3 másfél évesen mentt .bölcsodébe .
12/19 A kérdező kommentje:
szia! amelyik kicsid 9 hónaposan ment, arról írnál? Minden érdekel.
2013. júl. 30. 14:05
13/19 anonim válasza:
Kisfiam idén szeptemberben kezdi a bölcsit, akkor lesz 25 hónapos
15/19 anonim válasza:
Mi 22 hósan megyünk majd. Én az első gyerekemet nem adtam volna be ilyen hamar, csak olyan 2,5 évesen de a kicsit már nem féltem. :) A 4,5 éves tesója adja neki az ívet rendesen, ez is sokat számít. Szerintem Ő lesz a bölcsi réme. :o :p
16/19 anonim válasza:
Kisebbik fiam volt aki 9 honaposan ment bölcsibe nagyon kicsi volt igy ö kint az udvaron egy járokában volt játékokal ,kicsinek nem szeretett bölcsibe menni ,mire annyi idös lett hogy tudott rendesen játszani az udvaron meg motorozni akor már jó volt .
17/19 anonim válasza:
2. szülinapja utáni napon szintén :)
18/19 anonim válasza:
13 hósan. Minden gond nèlkül beiilleszkedett!
19/19 anonim válasza:
25 hósan fogja kezdeni; a nagyobbik meg csak ovit kezdett, 3 évesen.
Egy 1 éves, 1 év alatti baba még nagyon kicsi! Ők még babák. A bölcsibe már kisgyerekek mennek, nem babk. Persze vannak fejlettebb gyerekek, akik már másfél évesen érettebbek, de amíg nem tud járni, alap dolgokat kommunikálni, önállóan enni, addig sztem nem érdemes beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!