Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ovi vagy bölcsikezdő gyerekek...

Ovi vagy bölcsikezdő gyerekek anyukái, hányadik betegségnél, antibiotikumnál tartatok?

Figyelt kérdés
Nagyon kivagyok.Fiamnak ez már tavaly szeptember óta az 5.betegsége.Ebből 4szer antibiotikum lett a vége.Beleőrülök már,de mindig ugyanez a forgatókönyv:nátha,takony,aztán köhögés,csúnyább köhögés-végül vagy a torka gyullad be,vagy pl.mint most is-a csúnya köhögés miatt kell a gyógyszer.Mi lesz így?Mikorra erősödik meg az immunrendszerük?Nektek is ennyiszer beteg a közösségbe kerülő gyermeketek?nagyon elkeserítő ez a helyzet.köszi ha válaszoltok!

2013. febr. 28. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én ebben nem hiszek. Amilyen fulladásos rohamokat produkált a fiam, azok biztosan nem agyi alapon képződtek.
2013. febr. 28. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

nem akartam senkit győzködni,de én ezt végigasszisztáltam keresztlányommal,nem csak hallottam. volt olyan is h jött apuka,jött a hányás,stb,aztán apuka lemondta,kislány rögtön jól lett. én ekkor kezdtem ennek utánaolvasni,mert annyira szembetűnő volt. de mondom,mindenki maga dönti el miben hisz,én ebben.

[link]

2013. febr. 28. 16:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi is szeptemberben kezdtük az ovit, 4x volt eddig antibiotikum-kúra 3x fülgyulladás miatt. :( Már átestünk több víruson, valszeg az influenzán is. Én is nagyon kivagyok, remélem most, hogy jön a tavasz, megoldódnak ezek a dolgok.
2013. febr. 28. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Én fiam is szeptemberben kezdte az ovit. A legdurvább a bárnyhimlő volt, de ez is nagyon enyhén zajlott, hétvégét is beleszámítva 6 napot nem ment. Ezt leszámítva egy napokat volt itthon, amikor annyira taknyos volt, hogy fontosnak éreztem, hogy itthon legyen és fél percenként fújassam az orrát. Szerencsére antibiotikumra nem volt még szükség, láza se volt még soha. Kopp-kopp.
2013. febr. 28. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Az immunerősítő neve: Just nahrin echinacina (alkoholmentes)
2013. febr. 28. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Nyilván van lelki eredetű betegség, de azért nem mindig az a ludas. Nekem is van olyan ismerősöm, ahol a kislány (8 éves) mindig belázasodott, amikor apukával el kellett volna mennie. Apuka jött volna szombat reggel érte, péntek este tuti lázas volt a gyerek. Ilyen is van.
2013. febr. 28. 17:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként van nekem is ilyen ismerősöm,akinél tavaly kezdett a kislány és szinte folyamatosan beteg volt.Kb.fél év után mondta az orvosnak,hogy utál oviba járni a lány,ekkor kapott a fejéhez a gyerekorvos,hogy:ja,az más,akkor ez a probléma!Szóval van ilyen,de az én fiam imád járni,csak egyszerűen nem bír kikeveredni soha antibiotikum nélkül.Nem véletlen írja fel a doki!
2013. febr. 28. 18:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Szeptemberben kezdte szintén a fiam az ovit, volt beteg is, de csak náthás (láza sosem). Antibiotikumot először és utoljára 1,5 évesen kapott hörghurutra, azóta nem volt komolyabb baja szerencsére (kopp-kopp). Ha nagyon köhögött, vagy folyt az orra, akkor itthon tartottam pár napig, vagy kiírattam a dokival 1 hétre, mikor úgyis itthon voltam.

Pedig nagyon féltem az első évtől, volt már az ovinkban nemrég hányás-hasmenés vírus, most épp tüszős mandulagyulladásos vírus tombol (4 csoportból 2 működik, de azok is kis létszámmal), semmi ilyesmit még nem kapott el, fülével sem volt még semmi gond.

2013. febr. 28. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
kislányom idén télen most kapott csak antibiotikumot ,nem beteges .
2013. márc. 1. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!