Mit csináljak ha a férjem nem akarja hogy vissza menjek dolgozni?
Szerinte jól megvagyunk így is. Most egy éves a gyerekünk és én jövőre vagy az után már vissza szeretnék menni dolgozni. Szerinte önző vagyok és csak a pénz érdekel engem, de nem a pénz a fő ok. Persze ez is benne van, mert korábban nagyon jól kerestem és most rossz hogy nem tudom azt megvenni a saját pénzemből amit szeretnék. A másik dolog pedig az hogy nem járok sehova, csak a gyerekkel vagyok (igenigen tudom ez a dolgom most) de kicsit hiányzik hogy emberek közé menjek, beszélgessek.
Akinek bölcsibe jár a gyereke az miért döntött így? Mennyire volt nehéz? Mik a pozitív/negatív dolgok benne?
Azért az valahol szomorú, hogy 2?!!!! Évet nem birtok ki a saját gyereketekkel. Életetek végéig lehettek felnőtt társaságban, de ő csak most ilyen kicsi. Szörnyű ezeket a hozzaszolasooat látni.
Aki meg azt írja, hogy unta a gyerek az szégyellje magát. Ő unta magát a gyerekkel és ha nem egy vidám jófej anyukám van aki foglalkozik velem és programozunk jó hogy ő is unja magat.. És kivirul amint más idegen emberek foglalkoznak vele.. Minek vállaltatok? Komolyan nem értem. 1-2-3év az eletetekbol ami soha nem jön vissza és annyira szép és kukonleges. És ti önként eldobjatok magatoktol..
#11-es, az emberek nem egyformák. Van, aki 3 év után is csak kínnal-keservvel tér vissza a munka világába (vagy nem is tér vissza), más meg vágyik a felnőtt társaságra is, mert nem tud 0-24 órában gügyögni.
Engedd meg, hogy felnőtt emberek - mint például a kérdező illetve a válaszolók - maguk döntsék el, hogy mi a jobb nekik. Nem kell itt véranyuskodni.
Kérdező: ahogy már megírták mások is, ez inkább párkapcsolati probléma. A bölcsi nem ördögtől való találmány, nektek magatoknak kell egyezségre jutnotok erről a kérdésről, családon belül. Abszolút érthetőek a te vágyaid is, valahogy próbáljatok megegyezni a férjeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!