Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen algopiryn?? Sajnos...

11 hetesen algopiryn?? Sajnos, pont egy hete nagyon megfaztam. A köhögés és torokfajas elmult, de azóta is napi 50 zsepit fujok tele. Holnaptol muszáj visszamennem dolgozni, nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Már fáj a sok fujastol mindkét fulem, neha alig hallok. Telefonos tavkonzultacio nem veszi fel, haziorvos azt mondta algopiryn illetve 1,2,neocitran szedhető, de pl algopirynbol is mennyi egy nap? A természetes gyogymodok egyike sem hozott eredmenyt, ahogy a tengervizes orrspray es a sinupret sem.
2021. szept. 28. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyulj meg mihamarabb! Algopirin én úgy tudom, hogy kismamik is szedhetik.
2021. szept. 28. 11:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én volt, hogy vettem be, mert annyira fájt a fogam. De csak felet, az segített. Mindennap azért nem szedném, csak ha nagyon muszáj.
2021. szept. 28. 11:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Próbáltam gyógyszer nélkül kihuzni de csak fulfajast kaptam cserébe és sajnos ma, lejár az itthon létre kapott időm 😭 3 fős kis cégnél dolgozom 72 ügyféllel, egy fő láb - arc-orrtores miatt honapokra kiesett, a, maradék egy fő meg képtelen egyedül megcsinalni mindent, úgy hogy ráadásul náluk is bármikor erkezhet a baba
2021. szept. 28. 11:21
 4/15 A kérdező kommentje:
2es,én is így gondoltam hogy ma nem, holnap szednek be egyet vagy felet hogy tuleljem a pár órás munkát
2021. szept. 28. 11:26
 5/15 anonim ***** válasza:
A neo citrant munka közben én nem szedném, mert engem nagyon álmosít, ráadásul nem is hat semmit, azt hagynám, lázra panadol nem jobb terhesen?
2021. szept. 28. 12:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincs, lázam halisten🙃 és sikerült még egy nap itthonletet kapnom 🙃
2021. szept. 28. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Olyan nincs, hogy lejárt az időd. Állj a sarkadra, ki fontosabb, a születendő gyereked, vagy a főnököd? Oldja meg. Ha ennyire beteg vagy, eselyesen arcüreggyulladásod is van már, akkor nem terhesen sem normlais fájdalomcsillapítókkal elnyomni és bemenni betegen másokat megfertőzni, még várni a szövődményeket. Algopirint már atsoroltak, nem ajánlott terhesen. Szedd össze magad, keress egy háziorvost aki ad valami rendes a te bajodra megfelelő gyógyszert, ne magadat kezelgesd a gyakorin szedett tanácsokkal, tudod mennyit árthatsz vele? A főnököd meg tényleg szégyellje magát, legkésőbb most itt az ideje neked kiállni a gyerekedért és nem mások érdekeit előtérbe helyezni, hanem hogy az anyja egészséges legyen és végig tudja vinni a terhességet
2021. szept. 28. 12:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet visszavenni a hangnembol. Tudod ez nem úgy működik hogy juhu keresgeljunk haziorvost.. A fonok temaban meg a, sajatodas ocsarold. Együtt dolgozunk 20 éve, maximálisan megerto, kíváncsi vagyok te, egyedül hogyan lennél képes 72 cég fejenkent durvan 30-500 szamlajat lekonyvelni, plusz berszamfejtes, fizetnivalok és minden egyéb ami a, labtorott kollega, utan rá maradt, úgy hogy otthon a terhes felesege aki bármikor szülhet. Tudod én másokra is gondolok, fizikai, képtelenség egyedül ennyi munkát megoldani, ráadásul odavissza taxival fogok menni, a munkahelyen külön szobánk van, közös helyiségben meg maszk.
2021. szept. 28. 13:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Az meg hogy arcureg gyulladasom van, orvosi diploma nélkül is tudom, 2x mutottek már vele, fél évente antibiotikum kuran vagyok azóta is, ugyanis megmondtak hogy jelenleg nincs rá gyogymod, tudod aki igazan arcureges annak nem elég az infralampa meg a homeos bogyocskak.
2021. szept. 28. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
Persze akkor hord ki lábon míg szövődményed lesz. Rég antibiotikumot kéne szedned. Az én főnököm nem önző, felfogta mindig, hogy a cég az övé, a gyerek még az enyém, mindenki a saját dolgaiért felelős. De gondolom majd két hetes baba mellett is doglozni fogsz, hogy nehogy szegény főnöködnek még egy embert fel kelljen vennie, mert az pénzbe kerülne, helyette három emberre tolja a teljes felelősséget, ti meg elhiszitek, hogy annyira fontosak vagytok, hogy nem mertek megmondani, hogy félek baja lesz a gyerekemnek, ha szövődményes arcüreggyulladást kapok. Jó munkaerő vagy, de anyának is készülsz, a baba nem tudja megvédeni magát, a főnököd tehetne magáért ha nem sajnálná rá a pénzt
2021. szept. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!