Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit mondanátok egy 2 éves...

Mit mondanátok egy 2 éves gyereknek, miért kell neki bölcsibe mennie?

Figyelt kérdés
Az a kör nyilván megvolt, hogy "anyának dolgoznia kell", nem fogadja el magyarázatnak. Ilyen kicsik szintjén hogy magyaráznátok el, hogy megértse?
tegnapelőtt 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk az volt, hogy te már bölcsis nagyfiú vagy, illetve anyának dolga van. Reggel megkérdeztem, melyik játékkal fog játszani meg hogy ott lesz az xy kisbaratja is, stb.

A kisgyermek nevelő is ezt mondta nekik, hogy anyának dolga van, alvás után jön érted.

A munka kérdésbe nem mentünk bele mélyen, azt tudja, hogy pénzért dolgozunk, meg hogy abból veszünk kisautót, de a megélhetés részébe nem ástuk bele magunkat.

tegnapelőtt 13:37
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

Semmit, úgysem érti mi az hogy munka meg pénz. A gyerekek bölcsibe mennek, mások is vannak ott stb max ezt tudod neki mondani.

A te hozzáállásodon múlik amúgy, ha rajtad feszültséget lát akkor ő is feszült lesz tőle.

Én gyerekem a Covid kellős közepén, 2021. március kezdte a bölcsit, amikor az épületbe se tehettem be a lábam, beszoktatás sem volt egyáltalán, első nap elvették az ajtóban a gyereket aztán kalap kabát, ennyi volt.

Imádta a bölcsit, egyszer se volt sírás.

Oviba már volt beszoktatás. Hát az sokkal rosszabban ment, 1.5 év bölcsisség után sokat sírt az oviban reggel.

tegnapelőtt 13:37
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
10#el Egyetértek. Én ilyen típusú voltam, tesóm sosem annak idején. Személyiségfüggő ez szerintem. 12-esnek pl nincs olyan ragaszkodása a gyereknek, de láttam már olyat, hogy hónapok után is sírt. Oviba már nem volt gond utána.
tegnapelőtt 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is csak ez volt a magyarázat, anya-apa dolgozik, ez meg itt a te dolgozód, a bölcsi.
tegnapelőtt 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Azt mondtam: a gyerekek akarnak veled játszani, vittünk plusz játékot és mondtam hogy gyere mutassuk meg a bolcsis néninek milyen szép van neked, lássuk mit szólnak majd, alig várnak teged, szeret téged a bolcsis néni stb
tegnapelőtt 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Plüs
tegnapelőtt 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Milyen jó lesz neked meg ilyenek .. nézzük meg mit csinálnak a gyerekek stb..
tegnapelőtt 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
En 3 evesemmel voltam igy, a fiammal oviban 5 honapig orditott minden reggel,de mar az agyban ,1 orat visitott felkelesig mig beertunk es az elvalas alatt is. Utana allitolag bent megnyugodott,de nah... 2 evesen nincs ertelme magyarazkodni,nem ertik meg. Majd betörik ő is. Ez van.:/
tegnapelőtt 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!