Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsibe a gyerekre bent...

Bölcsibe a gyerekre bent vaszoncipő vagy szandal a jobb választás?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

Szandál, az tartja a bokáját.

Tudom sokan vesznek vászoncipőt, mert olcsó, úgyis kinövi, de ha megoldható, inkább egy jó minőségű szandált javasolnék. Jobb ezen nem spórolni.

tegnapelőtt 14:39
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Már csak a szellőzés miatt is szandi. Elsőre vászoncipót vettünk, úgyis hamar kinövi alapon. November végén kezdte az ovit, úgysem lesz melege alapon. 25 fok volt benn a csoportba. Arany kislányombak a pamut zokni ellenére volt szaga a lábának. Így lecseréltük szandira.
tegnapelőtt 14:47
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

Hagyjuk màr ezt a tartja a bokàt dolgot!

Az izmoknak, szalagoknak kell tartani, nem a làbbelinek!

A szandál komfortosabb.

tegnapelőtt 14:56
 4/20 anonim ***** válasza:
38%

Én cipőt adok.., vagy zát orru szandit.

A klasszikus szandál nekem annyira fura..

Csak akkor kap szandált a gyerekem, ha nem kell hozzá zokni.

Benn pedig nem birom, hogyolyan érzete van, mintha vêdve lenne a lábujja, de nincs

De egyêbkênt mindegy.. de a bokafogós lábbelit sosem hordtak…

tegnapelőtt 15:02
 5/20 anonim ***** válasza:
31%

Biztosan igazad van kedves 3-as.

Én ennek ellenére magasszárú cipőt/szandált vettem mindkét gyerekemnek, nagyon szépen járnak, a bokájuk normálisan áll.

Látok rengeteg tinit akiknek borzasztóan befele forduló bokájuk van, még nézni is szörnyű, ahogy járnak, nekik ezek szerint mégsem tartottak megfelelően az izmok és a szalagok...

tegnapelőtt 15:02
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
A mai tiniket mind bokafogósban járatták, mert akkor az volt a szokàs…..
tegnapelőtt 15:04
 7/20 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy vajon az ilyen és későbbi korban lévő nem megfelelő cipőválasztás, vagy alkati adottságok miatt alakul ki bokasüllyedes?
tegnapelőtt 15:06
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Pont ezt akartam írni amit a #6.

A mi generàciónk meg bébikomban volt àllandóan. Attól még nem jó és egészsêg kàrosító.

Haladni kell a korral és a friss tanulmànyokat nézni. Nem az engem is ebben neveltek alapelveket követni

tegnapelőtt 15:10
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

A gyerekem ovis társa bölcsiben is és most oviban is, ilyen kis puha vászoncipőt hord/ott. Mezítlábazni egyáltalán nem mezítláb ázott - amikor nyáron nálunk volt vette le a cipőjét a kertben, de a füvön kívül nem mert semmire lépni (mulcs, gyöngykavics, murva). A lábtengelye és a bokája is befelé dől (X lába van). Nagyon csúnyán fut.

Az én lányom világ életében rengeteget mezítlábazott odakint ha lehetett, egyébként meg bentre bokáját tartó szandit hord - amint elkezdett járni otthonra is azt kapott.

Neki nem kell gyógytornász járnia, a kis barátnőjének igen.

És mind az ovis, mind a bölcsis gyógytornász kemény kérgű szandit kért mindenkitől, akinek nem olyan volt.

A mezítlábazás egyenetlen talajon szükséges. Szóval bentre a parkettát a járólapra bokát tartó szandi a legjobb, kintre meg barefoot. És amikor az idő engedi full mezítláb.

tegnapelőtt 15:30
 10/20 anonim ***** válasza:
34%

#9 - végre egy értelmes ember!!! :)

Én is ugyanezt tapasztaltam, de engem leosztottak, hogy h.lyeség...

mindjárt kapsz te is egy csomó piros jelet....

tegnapelőtt 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!