Bölcsibe a gyerekre bent vaszoncipő vagy szandal a jobb választás?
Szandál, az tartja a bokáját.
Tudom sokan vesznek vászoncipőt, mert olcsó, úgyis kinövi, de ha megoldható, inkább egy jó minőségű szandált javasolnék. Jobb ezen nem spórolni.
Hagyjuk màr ezt a tartja a bokàt dolgot!
Az izmoknak, szalagoknak kell tartani, nem a làbbelinek!
A szandál komfortosabb.
Én cipőt adok.., vagy zát orru szandit.
A klasszikus szandál nekem annyira fura..
Csak akkor kap szandált a gyerekem, ha nem kell hozzá zokni.
Benn pedig nem birom, hogyolyan érzete van, mintha vêdve lenne a lábujja, de nincs
De egyêbkênt mindegy.. de a bokafogós lábbelit sosem hordtak…
Biztosan igazad van kedves 3-as.
Én ennek ellenére magasszárú cipőt/szandált vettem mindkét gyerekemnek, nagyon szépen járnak, a bokájuk normálisan áll.
Látok rengeteg tinit akiknek borzasztóan befele forduló bokájuk van, még nézni is szörnyű, ahogy járnak, nekik ezek szerint mégsem tartottak megfelelően az izmok és a szalagok...
Pont ezt akartam írni amit a #6.
A mi generàciónk meg bébikomban volt àllandóan. Attól még nem jó és egészsêg kàrosító.
Haladni kell a korral és a friss tanulmànyokat nézni. Nem az engem is ebben neveltek alapelveket követni
A gyerekem ovis társa bölcsiben is és most oviban is, ilyen kis puha vászoncipőt hord/ott. Mezítlábazni egyáltalán nem mezítláb ázott - amikor nyáron nálunk volt vette le a cipőjét a kertben, de a füvön kívül nem mert semmire lépni (mulcs, gyöngykavics, murva). A lábtengelye és a bokája is befelé dől (X lába van). Nagyon csúnyán fut.
Az én lányom világ életében rengeteget mezítlábazott odakint ha lehetett, egyébként meg bentre bokáját tartó szandit hord - amint elkezdett járni otthonra is azt kapott.
Neki nem kell gyógytornász járnia, a kis barátnőjének igen.
És mind az ovis, mind a bölcsis gyógytornász kemény kérgű szandit kért mindenkitől, akinek nem olyan volt.
A mezítlábazás egyenetlen talajon szükséges. Szóval bentre a parkettát a járólapra bokát tartó szandi a legjobb, kintre meg barefoot. És amikor az idő engedi full mezítláb.
#9 - végre egy értelmes ember!!! :)
Én is ugyanezt tapasztaltam, de engem leosztottak, hogy h.lyeség...
mindjárt kapsz te is egy csomó piros jelet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!