Hogy van ez a munkáltatói igazolás?
Szeretném a gyerkőcöt bölcsibe adni, a bölcsőde ezeket mondta:
- az édesapa munkáltatói igazolását nem fogadják el, csak az anyáét (együtt élünk, de nem vagyunk házasok)
- én most állnék munkába, feltéve ha gyerek sikeresen beszokik. de a bölcsibe csak munkáltatóival vagy szándéknyilatkozattal veszik be. na most ha nem szokik be, akkor kvázi hülyét csinálok magamból a munkáltatónál, hogy mégse megyek oda dolgozni. hogy lehet úgy csinálni hogy jól jöjjek ki?
állami bölcsiről van szó
12-es vagyok, nem tudom ez lehet varosonkent eltero. De amikor a most 5 eves feltesomnak surgosen kellett bolcsi,mert neveloapam lelepett anyam mellol, amikor 1,5 eves volt, akkor a csaladsegitohoz fordult es talaltak neki helyet bolcsiben. Nem helyben, utazni kell kicsit, de megoldottak.
Szoval erdemes ezt az utat is megprobalni.
Dehogynem, VAN olyan gyerek, aki nem szokik be!
Húgom kisgyereknevelő 20+ éve. Mindig van olyan gyerek a csoportban aki végig bömböli a bölcsit
Amikor a kisfiam szokott be is volt egy gyerek, aki reggeltől délutánig az ablaknál pityergett és semmibe nem lehetett bevonni, alig evett-ivott, mindenkinek csak annyit tudott mondani, hogy anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!