Hogy van ez a munkáltatói igazolás?
Szeretném a gyerkőcöt bölcsibe adni, a bölcsőde ezeket mondta:
- az édesapa munkáltatói igazolását nem fogadják el, csak az anyáét (együtt élünk, de nem vagyunk házasok)
- én most állnék munkába, feltéve ha gyerek sikeresen beszokik. de a bölcsibe csak munkáltatóival vagy szándéknyilatkozattal veszik be. na most ha nem szokik be, akkor kvázi hülyét csinálok magamból a munkáltatónál, hogy mégse megyek oda dolgozni. hogy lehet úgy csinálni hogy jól jöjjek ki?
állami bölcsiről van szó
De 11-es, most komolyan, mi kozod/kozunk van nekunk ahhoz, hogy mas miert megy vissza dolgozni?
O dolga!
Fuj de utalom az ilyen elore itelkezos, de amugy azt se tudja mirol van szo embereket. Lehet az az anya, aki hamarabb megy vissza dolgozni, csak azert, mert mar nem birja otthon tovabb, az nagyon is jol tette. En nem vagyok ebben a helyzetben most meg, de ki tudja, lehet leszek.
De ha mast feltolt a munka es utana ujult erovel tud delutan a gyerekevel foglalkozni, akkor legyen igy!
A bolcsi nem egy rossz dolog egyebkent sem.
A tobb penz mindig jol jon, akkor is, ha lehet nem ez az elsodleges motivacio.
Ismetlem, nincs kozod hozza. Egyszeruen engedd el. Hala istennek nem a te tiszted megitelni, hogy kinek jar a bolcsi es kinek nem.
Bar azt se tudom mibol gondolod, hogy ne talalnanak surgos esetben helyet valahol, ha muszaj lenne.
"Bar azt se tudom mibol gondolod, hogy ne talalnanak surgos esetben helyet valahol, ha muszaj lenne."
Esetleg tapasztalatból? Mire nagy nehezen bejut a gyerek világossá válik, hogy mi az oka. Pl nálunk 3 anyuka egyáltalán nem is dolgozott. Bölcsiből reggelente jártak fel egymáshoz kávézgatni, programozni. És nem is titkolták. A bölcsi meg leszarta, a munkáltatóit megkapták az elején aztán felmondtak. Én meg várhattam plusz fél évet, hogy dolgozhassak, ami miatt hitelt vettem fel, amit a mai napig fizetek. És nem én voltam az egyetlen. Úgyhogy igen, páros lábbal rúgnék ki mindenkit aki nem nyomós indokkal jelentkezik, aztán lehet menni magánbölcsibe. Sajnos igazad van, semmi közöm hozzá, de véleményem van, tessék elengedni ha nem tetszik.
"Bar azt se tudom mibol gondolod, hogy ne talalnanak surgos esetben helyet valahol, ha muszaj lenne."
Nekem szülés után megszűnt a munkahelyem, apuka időközben lelépett. Nem találtam a gyereknek bölcsit, mert mindenhol teltház volt és sajnálják, de ez van, próbáljam meg jövőre, de mivel 2.5 éves múlt a kisfiam, így ajánlották az ovit is, de ott sem volt hely. Fél év múlva hívtak az egyik bölcsiből, hogy lett egy szabad hely, az is úgy, hogy egy anyuka visszamondta.
17
Persze. Rendkívül hihető, hogy 3 anyuka is felmondott csak azért, hogy kavegazthassanak amíg a gyerekek bölcsiben vannak.
Persze, hogy apuka m.igazolását nem fogadják el, hiszen attól, hogy apa dolgozik még anya lehet otthon a picivel, ezt akarják kiszűrni.
Előbb utóbb be fog szokni, ne aggódj, de neked is úgy kell hozzáállni!
Esetleg ha van ismerősöd akinek van vállalkozása, akkor megtudod vele beszélni, hogy jelentsen be egy hónapra, te kifizeted a járulékokat, ő meg odaadja az igazolást. Senki nem fogja a bölcsiből ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!