Védőnői javaslatot bölcsődei felvételre milyen indok alapján adnak?
Nem rég derült ki, hogy terhes vagyok (még dokinál sem voltam), kisfiam és testvére között 18 hónap lesz. Korábban is bölcsibe akartuk íratni 2 éves kortól, mert visszamentem volna dolgozni viszont így felmerült a kérdés bennem, hogy így fel fogják e venni. Sajnos környékünkön az állami bölcsik telítettek, bár most épül egy új, így lehet kevésbé lesznek azok. Magánbölcsi is jó igazából de azok is tele vannak.
Amiért kérdezem, kisfiam nagyon nagyon aktív. Jelenleg 10 hónapos, már megy, 1x alszik és délután alig lehet lefárasztani pedig sokat vagyunk udvaron vagy játszón.
Védőnővel mikor beszéltem erről azt mondta, hogy ő jelenleg úgy látja jót tenne neki, mert ő is látta mennyire aktív és ad is javaslatot.
Kérdés így felveszik e majd? Ha igen, akkor valószínűleg tanulni is vissza tudnék menni és befejezni az egyetemet, 2 félévem van még hátra, utolsóban csak szakdolgozat.
Kérlek ne savazzatok. Tényleg nem mások elől akarom elvenni a helyet, akiknek kell mert dolgoznak. Pusztán elméleti a kérdés, hogy így felvennék e.
19 hónap van a gyermekeim között, ne érezd magad szar anyának, ha bölcsiben gondolkodsz.
Ha van lehetőséged, élj vele. Neked is jobb lesz, hogy nem kell kétfelé szakadnod, a kicsinek is jobb, hogy több figyelmet kap tőled, és a nagynak is jobb, hogy kortársak között lehet, szuper élmények és ingerek érik napközben.
A nagynak nem jobb. A többit át lehet gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!