Védőnői javaslatot bölcsődei felvételre milyen indok alapján adnak?
Nem rég derült ki, hogy terhes vagyok (még dokinál sem voltam), kisfiam és testvére között 18 hónap lesz. Korábban is bölcsibe akartuk íratni 2 éves kortól, mert visszamentem volna dolgozni viszont így felmerült a kérdés bennem, hogy így fel fogják e venni. Sajnos környékünkön az állami bölcsik telítettek, bár most épül egy új, így lehet kevésbé lesznek azok. Magánbölcsi is jó igazából de azok is tele vannak.
Amiért kérdezem, kisfiam nagyon nagyon aktív. Jelenleg 10 hónapos, már megy, 1x alszik és délután alig lehet lefárasztani pedig sokat vagyunk udvaron vagy játszón.
Védőnővel mikor beszéltem erről azt mondta, hogy ő jelenleg úgy látja jót tenne neki, mert ő is látta mennyire aktív és ad is javaslatot.
Kérdés így felveszik e majd? Ha igen, akkor valószínűleg tanulni is vissza tudnék menni és befejezni az egyetemet, 2 félévem van még hátra, utolsóban csak szakdolgozat.
Kérlek ne savazzatok. Tényleg nem mások elől akarom elvenni a helyet, akiknek kell mert dolgoznak. Pusztán elméleti a kérdés, hogy így felvennék e.
Hát ezt így nem lehet megmondani, túl sok a kérdés.
1 variáció ha leadod a munkáltatóit és aztán abban a hitben hagyod őket hogy valóban dolgozol ( ez kistelepulésen elég nehéz)
-Másik ha mondjuk késett beszédfejlődése van a gyermeknek, de ez ebben a korban még nem látszik.
Más okokból ilyen picinél nem hinném hogy van ok, amiért javasolnák.
-Magánban pénzért
-Ha van hely
De kérdező ez ilyen ne haragudj. Mi is úgy vállaltunk másodikat, hogy a nagyobb már közel 3 volt, mikor a kicsi született, mert baromi aktív gyerek volt.
Nálatok most már mindegy. De őszintém kérdezem én, mire számítottál?
Annyit tudsz tenni, hogy felbérelsz bébiszittert. 3 óra kb 9-15 ezer között van lakóhelytől, igényektől függően és kifizeted neki, hogy kivigye a gyereket a játszórérre. Heti 2x az kb 20-30 ezer Ft. Ezt szorozd fel 3-4 héttel.
Otthon vagy és tényleg beadnád bölcsibe?
Más összetenné a két kezét hogy munka helyett otthon lehessen a gyerekével.
Amúgy meg irtó gusztustalan dolognak tartom hogy a ténylegesen dolgozni akaró emberek elöl vennéd el a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!