Beteges lesz így nagyon a család?
A gyakoribb az, hogy sokat beteg a gyerek, mint a nem, ez nem riogatas, ezek a sajnalatos tenyek.
Az, amit az elso ir, ritka es nagyon szerencses eset, ahogy legalabbis en lattam a kisfiam bolcsijeben.
Nalunk egy gyerek volt, aki tenyleg jol birta a strapat, a tobbinel (es nalunk is) a szokasos 1 hetet megy, 2 hetet nem. Vagy ehhez hasonlo felallas.
Az elso fel evben mindent benyaltunk tole a ferjemmel, azota mar csak mondjuk minden harmadik betegseget😅
Ahogy kettes írja, általában igaz sajnos. Vannak kivételek, én is reménykedtem hogy azok leszünk, és az eleje jól indult, de sajnos nem. Decemberig egy betegséggel megúsztuk, január óta katasztrófa. És én utoljára a saját ovis koromban voltam ennyit beteg, de lehet még akkor sem... Férjem rossz immunrendszerű, november eleje óta kis megszakításokkal folyamatosan beteg. A féléves kicsi húzza a legjobban, bár már ő sem betegségszűz.
Az oviban vegyes csoport van, tíz kicsi, ugyanennyi nagy. Az iskolába menő 6 évesek keveset betegek, de a kicsik kivétel nélkül az 1 hét ovi, 1 hét otthon felállást tolják.
A fiam szeptember óta bölcsis. Legtöbbször nátha szerű betegsége volt, kb.havi 1x.
Február elején kapott el valami durvát, akkor másfél hétig volt itthon, antibiotikumot kapott, meg oda is volt.
A férjem rendszeresen elkapja tőle. Amikor a gyerek antibiotikumot kapott, az apjának homloküreg gyulladása lett.
Én általában nem kapom el, a nagyobb gyerek se.
Én 1x kaptam el tőle egy nagyon enyhe náthát. Meg 1x kaptam el valamit, de akkor ő nem volt beteg, azt valószínűleg a férjem hozta haza.
Szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy az egész család folyamatosan beteg lesz. De az se, hogy a gyerek az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!