Mi lehet ennek az oka? Mi lehet a baj?
A férjemmel örökbefogadtuk a kislányunkat(másfél éves), születése után hozzánk került és most szoktatjuk a bölcsibe.
Jól érzi ott magát és egyből "beilleszkedett",nem sír,viszont amikor érte megyek,még csak el sem mosolyodik.
Nem érzem,hogy kötődne hozzám,egyedül a férjemhez ragaszkodik talán valamennyire.
Amikor legutóbb érte mentem,rámnézett,semmi reakció,majd elment és egy plüss macival kezdett játszani,ölelgetni azt.
Olyan,mintha bárki más is annyit jelentene neki,mint én.
Úgy érzem,nagyon sokat beletettem a mi kapcsolatunkba,rengeteget voltam vele és mégsem érez semmit,amikor meglát.
Nagyon el vagyok keseredve.
Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?
A fiam az oviba úgy ment be, hogy vissza se köszönt, mikor mentem érte, minden baja volt.
Szerintem ez jó jel, jól érzi ott magát.
Nekem 3 gyerekem van.
A nagyobbik lányom volt ugyanilyen! Nem is érdekelte, hogy jöttem érte, sőt sokszor sírt, hogy nem akar hazajönni. A játszótéren is simán elment vadidegennel is, úgy kellett utána rohannom. Pedig ugyanazt a szeretetet megkapta mint a fiam.
Ő most 2 és fél éves és örömmel megy bölcsibe de fut, rohan az ölembe mikor megyek érte úgy örül. Szerintem ez alaptermészet kérdése, nem ti vagytok a hibásak ebben :) Szerintem még 1 év és nagyon fog örülni neked 😊
Két gyerekem van, a nagy már 7 éves. Máig önálló, egy pici jel elég neki, hogy a közelben vagyok és elvan a dolgaival, nem annyira igényli, hogy foglalkozzak vele. A kisebb rendesen megsértődik, amikor megyek érte az oviba, mert ő maradni akar a gyerekek közt.
Ettől még szeretnek, de a saját szeretetnyelvükkel kommunikálják. Én örülnék öleléseknek, de nem ezt igénylik, ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!