Mért viszik sokan betegen bölcsibe a gyereküket?
Megyek a bölcsibe, rendszeresen látom hogy több kisgyerek álláig lóg a sárga trutyi, volt hogy a padon sírdogált az egyik, fájt a füle, de ott volt bent. Pedig az egyikük anyja otthon van kistestvérrel.
Igen, nálunk az orvos telefonhívásra adja ki az egészséges igazolást sajnos.
29-es: egyrészt nem írtam, hogy a harmadik beteges. Nem az, a nagyoktól benyelné. Nyilván elkapnak ezt-azt, hiszen gyerekek. Nem azt bizonygattam, hogy soha nem betegek, hanem azt, hogy a folyamatos, hónapokon át tartó betegségeknek van oka, ha SOHA nem gyógyulnak meg közben. Értő olvasás ugye...
Egyébként a két kicsi tejfehérje allergiás, tehát nálunk még ok is lenne egy elhúzódó náthára, elég egy diétahiba.
Genetikai okról nem beszéltem, nem is értem, hogy miért kevered bele.
32-es: mit csináljon, ha kirúgnák és ezért nem tudja megoldani? Akkor fizesse meg a felügyeletet és menjen el éjszaka árut feltölteni, hogy ki tudja azt fizetni. Oldja meg családon belül a saját problémáját, ne más családokat belekeverve (fertőzés, táppénz másnak). Hihetetlen, hogy ezt a nagyfokú önzést természetesnek gondolja egy bizonyos réteg.
Megszültem, oldják meg mások. Nem Ő kérte, hogy a világra szülessen, könyörgöm! ÉN meg aztán pláne nem kértem, hogy más szüljön, nem kívánok asszisztálni hozzá.
Meddő vita.
Tök mindegy, ki mit gondol, aki nem tudja másképp megoldani, az úgyis be fogja vinni taknyosan, bármit ír itt a gyakori népe.
A kérdés ez volt, miért viszik sokan betegek, válasz szimplán az, hogy mert nem tolerálja a munkahelyük a hiányzást. Hogy erről ki mit gondol magában, igazából az is egyéni probléma.
Ha nekem folyik picit az orrom, akkor van annyi eszem, hogy nem megyek be az irodába és kapaszkodj meg: a kollégák hálásak. A férjem vezető, mindenkit hazaküld, aki kicsit betegen bejön és otthonról dolgoznak. Tudom, nincs mindenhol home office.
De azért most kicsit olvassatok már vissza, ott tart a beszélgetés, hogy a beteg gyereknek igenis az oviban/bölcsiben a helye és még véletlenül sem otthon. Ne is, még véletlenül se gondoskodj életed értelméről. Aki meg azt írta, hogy otthon ápolja, az le lett pontozva. Hiába na, szerető édesanyák gyülekezete. Ez végtelenül szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!