Mért viszik sokan betegen bölcsibe a gyereküket?
Megyek a bölcsibe, rendszeresen látom hogy több kisgyerek álláig lóg a sárga trutyi, volt hogy a padon sírdogált az egyik, fájt a füle, de ott volt bent. Pedig az egyikük anyja otthon van kistestvérrel.
Igen, nálunk az orvos telefonhívásra adja ki az egészséges igazolást sajnos.
Ez a szülő nem telefonál sehova, amíg rá nem szólnak.
Sokan nem tudnak a gyerekkel annyit betegállományba menni, mert fél a kirúgástól.
De ismertem olyan anyukát akinek az oviba 2hetig köhögött a gyereke, ő
otthon ült egész nap.
Elege van a gyerekből gondolom, vagy úgy van vele otthon se lenne jobban.
Nálubk pl az orrfolyás, köhögés nem betegség.
Én így simán viszem a lányom. Ha minden szarér otthon tartanám, sosem dolgoznék.
Ha a kedve is rossz, lázas, az más. Akkor nyilvan narad itthon.
Nálunk pl férjem is és én is próbaidőn vagyunk. Meg sem tehetném, hogy havi 2heteket otthon üljek.
"3as, valóban, kapja el más gyereke is igaz"
Hát, tetszik vagy sem, ilyen téren mindenki a saját érdekét nézi, tekintve, hogy egy fizetésből megélni gyerekekkel kb. lehetetlen. Ez van. Ha a te munkahelyed múlna rajta, te is vinnéd.
5kommentedre. Ennyi erővel mindenki lazadhatna, mert nincs olyan gyerek, aki ne vitt volna haza begegséget a bölcsiből.
Én 2 hónap alatt 3x voltam itthon vele. Hányás, lepke vírus majd láz miatt. Eszembe nem jutott volna más anyukára köpködni emiatt.
Nem jódolgukban teszik be az emberek a gyereket oda.
A bölcsi ilyen. Van olyan gyerek akinek dől a zöld az orrából, de kb ennyi ez ősztől tavaszig nyáron mandula ki és a helyzet változatlan. Az én lányomnak ha kicsorgott egy kis vizes váladék este már a fülészeten voltunk.
Nem lehet valaki otthon hónapokat mert folyik az orra, a kollégám is 2 hónapig köhögött egy fertőzés után egy kisgyerek még tovább köhög.
Most alakul az immunrendszere ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!