Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Esélye sincs kisgyerek mellett...

Esélye sincs kisgyerek mellett dolgozni annak, aki nem munkahelyről ment szülni vagy megszűnt a munkahelye?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves lesz. Sajnos férjem sem keres most túl jól, így muszáj lenne dolgoznom. A kicsit bölcsibe kellene ehhez adnom, mert nincs, aki vigyázzon rá, viszont a bölcsi munkáltatói igazolás nélkül nem veszi fel. Így hogy keressek munkát, ha az sem biztos, hogy lesz helye? Ki vesz fel úgy, hogy gőzöm sincs mikor tudnék kezdeni? Jelentkeztem több helyre, de ha felhívnak mit mondjak? Felajánlottam a bölcsinek, hogy amikor kezdene a gyerek, akkor viszem a munkáltatóit és akkor úgy vállalnám a munkát, hogy 2-3 hét beszoktatás után kezdenék, de ugye nincs garancia hogy lesz akkor hely. A helyet meg akkor tartják fenn, ha felveszik vagyis megkapták a munkáltatóit. Ördögi kör.
jan. 11. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem volt régen se munkahelyed, aki nem vesz vissza?? Barátnőmet se vették vissza, de megmondta hogy k*pják be azert egy szándéknyilatkozatot adjanak hogy ott fo dolgozni március 1-től, persze adtak. Szerinted ki ellenőrzi? Leadta aztán ment a gyerek bölcsibe ő meg keresett munkát
jan. 11. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos en is hasonló helyzetben voltam. Nem volt más választásom mint vállalkozást inditani mert annyira nem bírtam már a gyerekkel. Egyszerűen nem tudja azt megérteni csak aki benne volt. Nappal se aludt, ejszaka is szó szerint 12x felkelt, nemis hinném hogy elhitték a bolcsis gondozók mert tényleg hihetetlennek tűnik ha visszagondolok.

Ez van, fizettem a katát potyára amíg munkát kaptam.

Így is jobban jártam mert kiszámítottam mintha babyszittereztem volna.

A férjem sajnos nemnagyon segített, nem tudott megérteni ez van sajnos.

Neked sikerült vmit megoldani?

ápr. 7. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!