Esélye sincs kisgyerek mellett dolgozni annak, aki nem munkahelyről ment szülni vagy megszűnt a munkahelye?
csak a beiratkozásnál és az első nap. legalábbis nálunk.
Én egy baráthoz lettem bejelentve. ő adott papírt a bölcsihez, hogy 2023.09.01 naptól szeretne foglalkoztatni. Ez 2023. májusában volt. Ezzel a papírral irattam be a bölcsibe.
Augusztusban kezdtem el munkát keresni. vagy 50 önéletrajzot küldtem el. Végül a bölcsikezdés elött 2 héttel hívtak be interjúra. ott megbeszéltem, hogy szeptember közepén kezdek. elfogadták, azóta itt dolgozom.
4!
Ugyanez van velem is. Én ezért műszakolok 12 órában,váltva a férjemmel. Mert hiába szeretnék 8-16-ig dolgozni, vagy 9-15-ig,nincs olyan állás.
#5 és ezt hogy oldjátok meg? Pl a párom elmegy 5kor és hazaér 18:40kor, másik műszakra 17kor indul és reggel 6:40re van itthon.
Szóval 17-18:40ig és 5-6:40ig egyedül kellene lenniük a mi esetünkben
7!
3 nap munka,3 nap pihenő felváltva.
Havonta 2-3 nap ütközik, akkor szabi vagy a férjem hazajön 2 után.
6-18 vagy 18-6-ig. Ráadásul másik városban,szóval az utazás plusz 1 óra oda, 1 vissza.
Iszonyat fárasztó. De sajnos nincs más.
Aki itthon van,az rendezi a gyereket. 1 lányunk van, 7 éves elsős, autista.
Hatalmas szerencsénk van,hogy elfogadta ezt az össze-vissza életet. Néha ő se és mi se tudjuk már,hogy milyen nap van,és mikor ki dolgozik.
De a fejlesztésekre való hurcolászást és a rengeteg betegség miatti itthonlétet nagyon megkönnyíti ez a beosztás. Nem kell táppénz, csak ha nagy a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!