Akinek mondjuk 15 perc sétára van a bölcsi, mivel viszi a gyermeket? 2,5 évesen.
Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 10:58
11/16 anonim válasza:
Babakocsival, őt eleve ébreszteni kellett reggelente, nem akartam ezért fél órával korábban kelteni, hogy minden fűszálat meg tudjon nézni útközben. Hazafele sokszor sétált, de mondjuk a téli hónapokban sok kedve nem volt hozzá.
Viharos szélben erős fagyban stb akkor is autóval vittem, ha nem reggelre mentem dolgozni. Nekem se volt kedvem oda-vissza összesen 30-40 percet sétálgatni..
12/16 anonim válasza:
Ennyi idős gyerekeim már gyalogoltak. Ha sietni kellett, akkor kismotorral mentünk.
13/16 anonim válasza:
42 eves vagyok, sosem volt autom, mindig gyalog jarunk mindenhova.
14/16 anonim válasza:
Biciklivel tervezek majd, gyerek hátul ül az ülésben.
15/16 anonim válasza:
Mi 15 percre vagyunk gyalog.
7:55kor indulunk gyalog és max 8:20ra bent vagyunk.
Nem tervezem máshogy vinni.
Ha esett akkor hozta a kis esernyőjét és úgy sétáltunk
16/16 anonim válasza:
Mi 4 percre vagyunk autóval, 15 perc az út, amikor babakocsival tolom.
Odafelé a babakocsival tempós, visszafelé pedig sétálós, bogarászós az utunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!