Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Karacsonyra gyermeknevelők mi...

Karacsonyra gyermeknevelők mi a véleményetek ehez: Bekeretezett kép amelyen rajta vagytok a gyerekkel +doboz csoki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 17. 11:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
86%

A karácsony családi ünnep.

Adj neki pedagógusnapra, év végén, esetleg névnapon.

2023. dec. 17. 14:39
 22/26 anonim ***** válasza:
89%
Képet ne, minek? Szerinted a te gyereked akarja nézni otthon? Vagy mégis minek??
2023. dec. 17. 14:39
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
11# Teljesen más,hogy ellátja a gyereket,kötődik ott bent,mint az,hogy otthon is ezen járjon az agya. Nekik is van családjuk. Mit gondol 1-2 ember a pedagógusokról? :D Otthon egyik sem fogja kitenni a benti gyereket a polcra. Pedagógusok között mozgok,de bizony egy sem,a leglelkiismeretesebb sem. Megy be a szekrény aljára. Nálunk is fontosak a tanítványai a férjemnek,de a szekrényen a mi gyerekeink,családi fotóink vannak kint. Szép is lenne,ha a diáktól kapottat tenné ki... neki az a munkahelye. A csoki elég vagy a képkeret üresen pluszba.
2023. dec. 17. 16:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Tanító vagyok, a gyerekekről kapott képeket egy mappába teszem, a keretből én is kiveszem, ha szép a keret, ha nem, a keret megy a kukába.

A csokinak örülnék.

2023. dec. 17. 19:14
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem, miért akarnak szülők képes ajándékot adni. A leglelkisebb pedagógus sem fogja ezeket kirakni, mert évi nagyon sok gyerek megy végig a kezük alatt, ha mindenkiről képet raknának ki, tapéta lehetne. Ha valaki mindenképpen szeretne ilyesmit adni, szerintem digitálisan bőven elég, aztán ha szeretné, elmenti egy mappába és évek múltán nosztalgiázik egyet.

Szerintem is vegyél egy csokit/teát/kávét/valamit, amit valóban el tud fogyasztani, vagy a kollégákkal elosztják egymás között vagy oda tudja adni a gyerekeinek. Ha mindenáron akarsz képet adni, akkor azt lehet egy pendrive-on is, azt legalább fel lehet használni munkához, tárolni rajta, akármi, és már kvázi annyiba kerül, mint egy valóban ízléses, nem gagyi képkeret, cserébe nem annyira kell gondolkodni azon, hogy tetszeni fog-e neki. De a csoki bőven elèg.

2023. dec. 17. 19:47
 26/26 anonim ***** válasza:
87%
Te le van a telóm a gyerekeim (bölcsi) képeivel, de nem tenném ki őket, vanak saját gyerekem.
2023. dec. 17. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!