Karacsonyra gyermeknevelők mi a véleményetek ehez: Bekeretezett kép amelyen rajta vagytok a gyerekkel +doboz csoki?
A karácsony családi ünnep.
Adj neki pedagógusnapra, év végén, esetleg névnapon.
Tanító vagyok, a gyerekekről kapott képeket egy mappába teszem, a keretből én is kiveszem, ha szép a keret, ha nem, a keret megy a kukába.
A csokinak örülnék.
Sosem értettem, miért akarnak szülők képes ajándékot adni. A leglelkisebb pedagógus sem fogja ezeket kirakni, mert évi nagyon sok gyerek megy végig a kezük alatt, ha mindenkiről képet raknának ki, tapéta lehetne. Ha valaki mindenképpen szeretne ilyesmit adni, szerintem digitálisan bőven elég, aztán ha szeretné, elmenti egy mappába és évek múltán nosztalgiázik egyet.
Szerintem is vegyél egy csokit/teát/kávét/valamit, amit valóban el tud fogyasztani, vagy a kollégákkal elosztják egymás között vagy oda tudja adni a gyerekeinek. Ha mindenáron akarsz képet adni, akkor azt lehet egy pendrive-on is, azt legalább fel lehet használni munkához, tárolni rajta, akármi, és már kvázi annyiba kerül, mint egy valóban ízléses, nem gagyi képkeret, cserébe nem annyira kell gondolkodni azon, hogy tetszeni fog-e neki. De a csoki bőven elèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!