Karacsonyra gyermeknevelők mi a véleményetek ehez: Bekeretezett kép amelyen rajta vagytok a gyerekkel +doboz csoki?
Óvónő vagyok. Szépen mosolyogva megköszönném a képet.
Majd otthon a szekrénybe suvasztanám, évekig pakolgatnám, majd évek multán a kukában landolna. A keretet ha szép, a saját családi képemmel kitenném.
Szeretem az összes "gyerekem". De neeeeee.
Nekem ők a munkám. Munkaidőben szivesen vagyok velük. De otthon a családom van, őket akarom nézegetni.
Csoki, tea, kávé, egy ajándékutalvány, ezek a legjobbak. Főleg, ha pár kedves szó társul melléjük, az a lényeg igazából.
A keretből a fotót kivenném, betenném a dobozba, ahol a többi kedves iskolai emlékem van, de ki nem állítanám. Akármennyire szeretem az osztályomat, nekem ők a munkám is. Az orvos sem teszi ki a páciensek fotóit a falára otthon. Az utalványból én mindig valami olyat veszek, ami tartós és tudom, hogy kiktől kaptam. Például most egy gyönyörű lapos tálalót vettem azzal kiegészítve, amit év végén kaptam. Mindig tudni fogom, hogy az az osztályomtól van. De például ha könyvet veszek, az elejébe bele is szoktam írni, hogy el ne felejtsem. :)
Egy tanító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!