Ilyet megtehet csak úgy egy bölcsőde?
Október végén kezdjük. 1 hónap múlva. Kaptunk időpontot beszoktatasra.
Tegnap felhiv a dadus hogy csak szeretne szólni így telefonban hogy egy anyuka bejelntkezett és ő hamarabb megy dolgozni kell a 3 hét beszoktatas így mi is csuszunk 3 hetet azaz majdnem november végén kezdünk.
Ezzel csak az a baj hogy elkezdték szervezni a bölcsödei beszoktas és munkába visszaállásom közti életem.
Beirwtkoztam egy festődzakra kértem időpontot arckezeléstől kezdve családfa felallitasig stb ez mind abban az időszakban van amikor a másik anyuka szoktatja be a gyerekét.
Segítségem nincs hogy azt írjátok addig a mama vigyáz rá, menjek el ezekre.
Mama dolgozó nő.
Másik mama meghalt már.
Mondom kezdődik a bölcsi kértem időpontokat erre jön egy ilyen semmitmondó anyuka és beelőz minket.
Ez korrekt egy bolcsodetől hogy már most nem tartják magukat az időpomtokhoz?
Arckezeles🙄
Lehet a masik anyukanak ezert kell dolgoznia, hogy tudjon etelt venni a gyerekenek! Kivanom, ne kerulj soha ilyen helyzetbe !
Napi trolll.....
Ne etessétek
Akkor szoktassatok be parhuzamosan.
Pár nap után úgyis beteg lesz valamelyik, sajnos.
15ös te nagyon okos. Annyi szabadságom van bent 4 gyerek után hogy kiveszem munkába visszaállás előtt.
Mennyi h.... Van itt?? Fogom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!