Másfél év körüli gyerek esetében tényleg nem jó, ha néha elhozzák ebéd után?
Ő nem tudja hogy kedd van vagy péntek. Ha egyszer elhozod, egyszer meg nem, minden nap kiakad ebéd után mert vár.
Én úgy fognám ezt inkább fel, mint énidő.
Kérdező!
Nem vagytok attól rossz szülők, ha heti pár óra szabadidőt adtok magatoknak!
Ha a bölcsibe is ezt mondják,hogy ne vidd el ebéd után, akkor ÉLJ EZZEL!
Használjátok ki ezt a kis időt magatokra,feltöltődésre,stb. Tudom ,hogy pici még a gyerek, de ez már egy fázis,mikor kezd leválni rólatok.Minden rendben lesz!
Még mindig jobb helyzetbe vagytok, mint mikor tőlünk kérdezték a gondozók, hogy meddig dolgozom,és mondtam hogy 13 óráig,és rögtön mondták,hogy de jó, akkor 14-kor már el is tudom vinni.Én meg mondtam,hogy l...óf..aszt(na nem így ,csak kulturáltan).Nem fogom végigrohanni busszal+villamossal a fél várost,hogy utána menjek vissza a városba egy nyűgös(mert se nem aludta ki magát se nem uzsizott) gyerekkel bevásárolni,esetleg postára,bankba,bárhova.Sőt az én gyerekem még azért is őrjöngött,ha udvari játék előtt hoztam el.
Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!