2 éves gyerek esetében az altatás hogyan történik?
Nálunk úgy,hogy fürdés utána kap a korának megfelelő tápszerből ,a kiságyba issza,betakarom,megvárom míg megissza ha megitta elveszem az uveget tole es otthagyom a szobába
Gyönyörűen elaltatja magát max 5 perc alatt
Hogyan altatja magát?
Hümmög es közbe ringatja magát.
(Fogmosás?)
Fürdés után megkapja a cumit, felvesszük a pizsit, tipegő hálózsákot, közös fogmosás. Kiválasztja, hogy mit meséljünk neki. Elolvasom, utána lámpaoltás. Bekapcsolom a hideg párásítót. Elmesélem még, hogy mi történt vele aznap. Elmondom, hogy szeretem/szeretjük, mennyire szerethető és jó, hogy van. Ha kéri, akkor simizem kicsit, és mikor elaludt, kijövök. Ez kb 10 perc a lámpaoltástól számítva, történetmeséléssel együtt.
Mi a kérdés? Mert én úgy látom, nagyon ügyesen megválaszoltad magadnak :D
Ha az érdekel, másnál hogy működik, hát nálunk így: fürdés, meseolvasás, lámpaoltás, jó éjt puszi (kötelező elem <3 ő is ad nekem, megzabálom), majd énekelek neki és simogatom a hátát/fogom a kezét míg elalszik. Alap esetben nem több az egész procedúra 1 óránál (fürdés kezdetétől számítva, és azért a kádban is eljátszik egy jó 20-30 percet simán).
Nem gondoltam h meg ettolis jobban bele kell h menjek a reszletekbe
Mi a fogat furdes kozbe mossuk amikor ul a kadba.
Semmit nem ér a fogmosásotok ha utána egész éjjel a tápszeres lében úsznak a fogai.
Nálunk fürdés, pizsi, fogmosás, esti mese, és mellette fekszem míg el nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!