Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Vinnéd bölcsibe a kicsit amíg...

Vinnéd bölcsibe a kicsit amíg te home office-ban dolgozol és a nagy otthon van?

Figyelt kérdés

A nagy teljesen jól elvan egyedül, együtt eszünk szól ha gond van de alapvetően önellátó hat éves. A kicsi matrica nem érti ha meeting van akkor ne vágja le a balhét, igényelne egész nap, délután kb egy óráig altatom...

Viszont ma a bölcsis nevelő kérdőre vont hogy a kicsinek ez biztos rossz hogy én otthon vagyok a naggyal a kicsi pedig a bölcsiben van.

Mi a véleményetek?

2023. jún. 20. 16:53
1 2 3 4
 21/33 Derjaderja ***** válasza:
38%
Simán.
2023. jún. 21. 15:56
 22/33 anonim ***** válasza:
21%
Szeretném látni a peldadat
2023. jún. 21. 15:59
 23/33 Derjaderja ***** válasza:
71%

Nem értem. Ahogy máskor: elmondom reggel, ki hová megy pl Zsoltika ma óviba megy, Krisztike még köhög, ő itthon marad. Zsoltinak ma szünet van az óviban, Krisztike, együtt elkisérünk bölcsibe.

Zsolti, neked nyári szünet van.

Kriszti, neked bölcsi van, a bölcsiseknek hétfőtől van szünet.

Zsolti ma szülinapi buliba megy, Krisztike Te maradsz, Téged nem hívtak meg mert még kicsi vagy.

Ma a fiammal elvittük a lányomat a barátokkal, akik vigyáznak 1 napot rá. A fiammal tovább mentünk a bölcsi felé. Kérdezte, ő nem maradhat e itt játszani, mondtam ma nem, mert bölcsi van és várja a Kata néni.

Pénteken óvi szünet volt, a lányommal programoztam, a kicsit vittük bölcsibe (év közben minden nap a lányom ér be először az intézménybe és ő van ott tovább). Mondtam h neki bölcsi van, Àdàmja várja játszani, de délután megyünk a Dunapartra.

Egyszer sem volt még gond ezekkel. Egy 2 meg egy 4 èves nem mindig mehet ugyanoda. Ez nem kivételezés.

2023. jún. 21. 18:10
 24/33 Derjaderja ***** válasza:
82%

Ennél feleslegesen probléma generálást nehéz amúgy elképzelni.

Az anyukának dolgozni KELL, a gyerek széttrolkodja az online meetinget. Nincs kérdés.

Amúgy mért jobb egy hulla ideges dolgozó anyával, mint elmennie a bölcsibe ahová már be van szokva?

2023. jún. 21. 18:11
 25/33 anonim ***** válasza:
17%
Tehát hazudsz a gyereknek? Itt ugyanis szünet van a nagynak, és a kicsinek is az lenne, ha anyuka nem akarna megszabadulni tőle. A bölcsi nem kötelező.
2023. jún. 21. 19:56
 26/33 Derjaderja ***** válasza:
29%
Mért hazudnék ha egyszer még nincs neki nyári szünet?
2023. jún. 21. 20:00
 27/33 Derjaderja ***** válasza:
82%
Amúgy szerinted mi az alternatíva? Kíváncsian várom, feltéve hogy anyuka olyan munkát végez, ami valóban teljes figyelmet, online jelenlétét igènyel?
2023. jún. 21. 20:01
 28/33 anonim ***** válasza:
12%

De, nyári szünet van neki. Megegyszer, a bölcsi nem kötelező, ergo annak a gyereknek konkrétan egész évben szünet van.

Az alternatíva nyilván az, hogy lefoglalja a kisebb gyereket, vagy a nagyot is elpaterolja otthonról

2023. jún. 21. 20:06
 29/33 Derjaderja ***** válasza:
87%

A gyerek azért van bölcsiben, mert az anyja dolgozik.

Hová és mért paterolna a nagyot?

Mért jobb ilyen helyzetben otthon lenni, mint bölcsiben?

Mit csinál ha bekeszól a meetingbe, akutan kell biliztetni, nincs el órákig kussban? Kivinni se tudja őket.

A bölcsiben jobb is ilyen helyzetben a gyereknek. Az óvis lehet h a bölcsist irigyli. Délutánra kell csinálni jó programot, és akkor megvan a minőségi idő az egész napos idegsokk és munkahely veszélyeztetése helyett.

2023. jún. 21. 20:11
 30/33 Derjaderja ***** válasza:
66%

Az óvodás 1-2 óráig is eljátszik, megérti, mit jelent egy meeting, önállóan használ mosdót, iszik, vagy eszik egyszerű ételt, kimehez az udvarba, teraszra (nyilván azoktól is függően).

Számára sem ideális, de ő megugorja amit kell. A kicsi nem.

2023. jún. 21. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!