Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Vinnéd bölcsibe a kicsit amíg...

Vinnéd bölcsibe a kicsit amíg te home office-ban dolgozol és a nagy otthon van?

Figyelt kérdés

A nagy teljesen jól elvan egyedül, együtt eszünk szól ha gond van de alapvetően önellátó hat éves. A kicsi matrica nem érti ha meeting van akkor ne vágja le a balhét, igényelne egész nap, délután kb egy óráig altatom...

Viszont ma a bölcsis nevelő kérdőre vont hogy a kicsinek ez biztos rossz hogy én otthon vagyok a naggyal a kicsi pedig a bölcsiben van.

Mi a véleményetek?

2023. jún. 20. 16:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem miért teregeted ki a magánéleted részleteit egy bölcsis alkalmazottnak. Honnan tudja, hogy te helyileg hol dolgozol és azt, hogy egy adott napon otthon van-e a másik gyereked?
2023. jún. 20. 18:34
 12/33 Derjaderja ***** válasza:
88%
Nálunk pl szokták tudni, mert akkor ott van a másik gyerek az egyik atadásánál. Fordítva persze ez nem igaz
2023. jún. 20. 18:39
 13/33 Derjaderja ***** válasza:
87%

Amúgy szerintem nem kell ilyen mániákus igazságosnak lenni. Ha vmelyik nyünnyög, elmondom mért van így és hogy neki meg múltkor mi jutott több pl múltkor a bölcsiben volt szünet.

A munkát el kell végezni, az nem lehet kérdéses

2023. jún. 20. 18:41
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
Mivel dolgozol ezért teljesen indokolt hogy beviszed.
2023. jún. 20. 20:03
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

Nálam a nagy 9 a kicsi 2,5 éves, magán bölcsődébe jár.

Most a nyári szünetben próbálom heti 3 napba besűríteni a munkát hogy minél kevesebbet menjen de csodára én sem vagyok képes van hogy 4 vagy 5 napot is menni fog de lehet olyan is hogy csak kettőt. A nagyobb már megérti és el tudja magát foglalni de a kicsi 30-40 percnél tovább egyszerre nem leköthető.

2023. jún. 20. 21:03
 16/33 anonim ***** válasza:
9%
Nem vinném. Ha a nagy otthon lehet, a kicsinek is joga van hozzá. Bakker, olyan testvér féltékenységet alakítás ki, amit az életben nem tudsz majd megszuntetni. Ez am a kivitelezés
2023. jún. 21. 05:55
 17/33 anonim ***** válasza:
75%
Bírom amúgy, hogy Magyarországon azt hiszik az emberek, hogyhs te home office-ban dolgozol, akkor ráérsz, főleg gyereket nevelni. Elég szűk látókörűek az ilyen emberek... Nem, nem érsz rá, én van, hogy egy kávét nem bírok meginni, mert folyamatosan csörög a telefon, jönnek az e-mailek.
2023. jún. 21. 08:19
 18/33 anonim ***** válasza:
68%
17#-es Azért hiszik azt,mert látják,hogy a nagyobb otthon van,így nyilván nem látnak bele,hogy ez hogy lehetséges. Írod,hogy egy kávét sem tudsz meginni egész nap,azért ez munkakör/munkahely függő is. Viszont a kérdező írja,hogy együtt esznek,tehát itt vannak szünetes időszakok akkor. A férjem is dolgozott home officeba a covid alatt,visszaállt utána a rendes bejárós munka náluk(sajnos),de mai napig azt mondja,hogy a munkaideje alatt ez volt élete legjobb időszaka,amikor reggel nyugalomba megtudott kávézni és nem hajnalok hajnalán berohanni,majd ott tovább pörögni,rohangálni,hanem nyugalomban,kényelemben megcsinált mindent,volt ideje wc-re menni. Nálunk a tesvérem is HO-ban dolgozik programozóként,megfeszített a tempó,egész nap csinálja,de azért ő is bevallja,hogy mégsem olyan,mint előtte amikor bejárt a gyárba dolgozni. Nem kisebbítem a HO-t,nem ezt mondom,csak írod,hogy egy kávét nem tudsz meginni,erre válaszoltam,hogy nem minden HO ennyire megfeszített tempójú. Egyértelmű,hogy a kérdező emellett nem fog tudni a kisebbre figyelni,ez tiszta sor mindenkinek.
2023. jún. 21. 08:40
 19/33 Derjaderja ***** válasza:
21%
16. Ez nem kivitelezés szerintem. Így lehet az adott helyzetet megoldani. El kell magyarázni q gyereknek.
2023. jún. 21. 15:44
 20/33 anonim ***** válasza:
17%

19!

A kicsi 3 év alatti. Magyarázd már el neki, hogy a Janika otthon maradhat, mert ő jó gyerek, de neki mennie kell, mert tőle nem tud anyu dolgozni.

2023. jún. 21. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!