Lenne egy munkalehetőségem ,ha van e esély arra hogy felvegyék a bölcsibe ? A másik kérdésem anyumék nagyon ellenzik a bölcsit tényleg traumát okoz neki ha be adom?
Nagyon jó a bölcsi szocializálódik..
Ha tudod vidd..én anyosom meg férjem is ellenzi,sajnos én nem.tudom vinni mert allapotos lettem.
De tuti.vinném 2 unokaöcsém 2 hugom bölcsis vol imádták
1, honnan tudjuk, hogy nálatok milyen lehetőségek vannak a bölcsire? Mennyire telített, van-e folyamatos felvétel...stb?
2, anyádék nyakán éltek? Akkor van beleszólásuk. Egyébként nem, csak a gyerek apjának.
3, igen, szükséges rossz a bölcsi. Kevesebb gyereknek jó, mint ahánynak igen. De az ovi legeleje ugyanilyen lesz. Nem minden gyerek áll készen rá 3 évesen sem.
Kisfiam 2.5 évesen ment bölcsibe, mert oviba nem vették be. Addig alig beszélt, pár szava, szókezdeménye volt csak. Miután bekerült egyik napról a másikra beindult a beszédje, mondatokban beszél, versel stb, be sem áll a szája. Rettentően válogatós, mondhatni fényevő gyerek volt, mióta bölcsis, sokkal több mindenre nyitott, sokkal több mindent megeszik, olyanokat, amiket addig soha nem fogadott el. Nem traumatizálta. Az elején kicsit nehezen vált el tőlünk reggelente, de amint kiléptünk az ajtón abbahagyta a sírást és játszott. Most már szalad be a csoportba és ölelgeti a nevelőket.
Hogy felveszik-e a te gyereked az attól függ, mennyien vannak, van-e szabad hely. Időben be kell íratni, mert itt dugig van az összes bölcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!