Gyereknevelőknek a csoport szokott adni /gyujteni vmit karacsonyra? És ha igen, mit/minek orulnének?
A csoport gyereknevelőjenek/nevelőinek (ha 2en vannak) szokott adni vmit karácsonyra?
Tudom sok szegényebb szülő van, ezért ugy gondoltam hogy az ad a szülők közül aki akar es amennyit akar(legyen az akár pár 100ft is) a többit állom én, hogy legyen épp vmi nekik, mert nagyon kedvesek es nagyon sokat számít hogy megölelik a gyerekeinket es biztonsagban tudhatjuk " a kezeikben".
Ezert nagyon hálás vagyok /hálásak vagyunk , sztem vmi kis ajándékot 🎁 szép lenne adni.
Szerintetek?
Köszönöm az ötleteket, johetnek barmilyen egyéb konkrét ötletek..
A befőttes uvegben csokoládék nagyon erdekes, aranyos, de a 20as ötletei sem rosszak .. a tea, stb.
Mi mindig valami szép tálban adtuk a csoki bon-bon-okat.
Egy kisebb csokor virág telerakva a kedvenc csokijával.
Ha valamit szoktál kézműveskedni (horgolni, kavicsot festeni), akkor ilyesmit.
De most lehet, hogy idén én is vásárlási utalványt adnék, mert eléggé meg kell fogni a kiadásokat főleg, ha kisebb a keresete valakinek. Annak biztos örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!