Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Gyereknevelőknek a csoport...

Gyereknevelőknek a csoport szokott adni /gyujteni vmit karacsonyra? És ha igen, mit/minek orulnének?

Figyelt kérdés

A csoport gyereknevelőjenek/nevelőinek (ha 2en vannak) szokott adni vmit karácsonyra?

Tudom sok szegényebb szülő van, ezért ugy gondoltam hogy az ad a szülők közül aki akar es amennyit akar(legyen az akár pár 100ft is) a többit állom én, hogy legyen épp vmi nekik, mert nagyon kedvesek es nagyon sokat számít hogy megölelik a gyerekeinket es biztonsagban tudhatjuk " a kezeikben".

Ezert nagyon hálás vagyok /hálásak vagyunk , sztem vmi kis ajándékot 🎁 szép lenne adni.

Szerintetek?

2022. nov. 25. 10:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk a csoport nem ad, nincs is kapcsolatunk egymással szülőként, hogy ezt akárhogy is, de megvalósítsuk. Gondolom egyénileg vannak, akik adnak kis apróságot. Én nem adnék, de anyósom is ilyen ajándékozós típus, nyaraláson is vetetett velünk egy csomag bonbont a nevelőknek, örültek neki, szóval gondolom így az ünnepekkor is egy hasonló apróság jól esne nekik. Én "ballagásra" (igen, a mi bölcsinkben is már van ballagás, wtf) adnék valami személyesebbet, kedvesség gyanánt, amit a gyerekkel közösen készítünk.
2022. nov. 25. 12:57
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Aki azt gondolja, hogy jaj de jó adni ilyen kis mütyűrkét vagy gyerekről, gyerekkel készített apróságot, csokit az biztos nem dolgozott még olyan helyen ahol ilyesmit kap. Első még aranyos és megható, a 20. ugyanolyan már nem és évente minden alkalomra egyszerre 15-25 ilyen pláne nem.
2022. nov. 25. 14:01
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Én karikor mindig küldök ajándékod az egyik doktornőnek a kórházba, mert ő állt ki egyedül mellettem amikor egy tök felesleges műtétet végrehajtottak volna rajtam. (A fél éves babám mellől kellett volna elmenni, +tejapasztás) Én a mai napig hálás vagyok érte, neki.
2022. nov. 25. 19:08
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem a legjobb helyen kérdezed. Olvasd vissza a hasonló kérdéseket. Itt mindenki csak a saját munkáját végezheti muszájból, a nevelőnek, óvónőnek, tanároknak ingyen is imádniuk kéne. Sőt, nekik kell hálásnak lenni, hogy vigyázhatnak a tündibündi Pistikére. Igaz, ha 1 hetet nekik kell vigyázniuk a saját gyerekükre, mert beteg/szünet van/maradj otthon, már 2 nap múlva záporoznak a kérdések, hogy más, hogy bírja ki😂
2022. nov. 27. 21:51
 15/25 anonim ***** válasza:
ha megnézed akik adnak ugyanúgy nem tudják elfogadni azoknak az álláspontját akik nem adnak. egyik kutya… 😂
2022. nov. 28. 08:56
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem szép gesztus, egyáltalán nem nyalizás. Ki ne örülne, ha gondolnak rá?

Nyilván nem luxus ajándék kell, valami apróság, jelképes, akár hasznos.

Nyilván nem várják el, és őszintén tudnak örülni még egy tábla csokoládénak is.

2022. nov. 28. 13:11
 17/25 A kérdező kommentje:

14es , köszi, es mi lenne ha leirod akkor azt is hogy mit adjunk?

Hisz ez a kérdés lényege hogy ha igen, akkor MIT ?

2022. nov. 28. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom leírni, mert egy kb.összeget se írtál, hogy mire gondolsz. Nem írtad, hogy hányan vannak a csoportban és azt végképp nem tudom, közülük mennyi az, aki olyan, mint akik itt válaszolnak. Na, ne má'mit képzel? Nem az én dolgom fizetni, örüljön, hogy dolgozhat, én se kapok ajándékot!

Az ilyen becsület kasszánál általában az utalvány szokott működni, mert kiderül, mennyi jön össze és azt ki tudod pótolni egy kerek összegre. (Vagy bármi másra, ha akkora összegből van valami ötleted.) Ha meg van konkrét elképzelésed, akkor azt oszd el a létszámmal, vállalva, ha nem fizet mindenki, akkor kipótolod, ha meg sokan nem fizetnek, akkor kereshettek valami olcsóbbat. Én azt csinálnám, hogy előbb felmérném, hogy van-e rá fogadókészség, mert az itt tapasztaltak alapján lehet, hogy egyedül maradsz és árban is, meg ötletben is más egyedül venni, mint a csoport nevében. De az is lehet, hogy 8-ból 7-en szívesen csatlakoznának, de egyedül nem vennének. Szóval szerintem először ezt tudd meg.

2022. nov. 28. 13:37
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Mi csokibefőttet készítünk. Mindenki hoz vagy vesz apró csokit pl. Párizsi kocka és egy nagy befőttes üvegbe teszük. Kicsit kidiszítjük az üveget és ennyi.
2022. nov. 28. 13:55
 20/25 Derjaderja ***** válasza:
84%

DM-utalványról hallottam.

En szeretek teát adni (igazi tea kis dobozban), már többször éltem vele más helyzetekben.

Most kézműves készítette kis mezeskalácsban vagy karácsonyfa dìszben gondolkodom, a lányommal csinálunk képeslapot.

Több rokon idén házi csokit kap, az is jó lehet.

Egy cserép virág is esetleg.

Egy gravírozott toll, tollbol sose elég.

Szerintem ilyesmik.

2022. nov. 28. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!