Gyereknevelőknek a csoport szokott adni /gyujteni vmit karacsonyra? És ha igen, mit/minek orulnének?
A csoport gyereknevelőjenek/nevelőinek (ha 2en vannak) szokott adni vmit karácsonyra?
Tudom sok szegényebb szülő van, ezért ugy gondoltam hogy az ad a szülők közül aki akar es amennyit akar(legyen az akár pár 100ft is) a többit állom én, hogy legyen épp vmi nekik, mert nagyon kedvesek es nagyon sokat számít hogy megölelik a gyerekeinket es biztonsagban tudhatjuk " a kezeikben".
Ezert nagyon hálás vagyok /hálásak vagyunk , sztem vmi kis ajándékot 🎁 szép lenne adni.
Szerintetek?
Szerintem szép gesztus, egyáltalán nem nyalizás. Ki ne örülne, ha gondolnak rá?
Nyilván nem luxus ajándék kell, valami apróság, jelképes, akár hasznos.
Nyilván nem várják el, és őszintén tudnak örülni még egy tábla csokoládénak is.
14es , köszi, es mi lenne ha leirod akkor azt is hogy mit adjunk?
Hisz ez a kérdés lényege hogy ha igen, akkor MIT ?
Nem tudom leírni, mert egy kb.összeget se írtál, hogy mire gondolsz. Nem írtad, hogy hányan vannak a csoportban és azt végképp nem tudom, közülük mennyi az, aki olyan, mint akik itt válaszolnak. Na, ne má'mit képzel? Nem az én dolgom fizetni, örüljön, hogy dolgozhat, én se kapok ajándékot!
Az ilyen becsület kasszánál általában az utalvány szokott működni, mert kiderül, mennyi jön össze és azt ki tudod pótolni egy kerek összegre. (Vagy bármi másra, ha akkora összegből van valami ötleted.) Ha meg van konkrét elképzelésed, akkor azt oszd el a létszámmal, vállalva, ha nem fizet mindenki, akkor kipótolod, ha meg sokan nem fizetnek, akkor kereshettek valami olcsóbbat. Én azt csinálnám, hogy előbb felmérném, hogy van-e rá fogadókészség, mert az itt tapasztaltak alapján lehet, hogy egyedül maradsz és árban is, meg ötletben is más egyedül venni, mint a csoport nevében. De az is lehet, hogy 8-ból 7-en szívesen csatlakoznának, de egyedül nem vennének. Szóval szerintem először ezt tudd meg.
DM-utalványról hallottam.
En szeretek teát adni (igazi tea kis dobozban), már többször éltem vele más helyzetekben.
Most kézműves készítette kis mezeskalácsban vagy karácsonyfa dìszben gondolkodom, a lányommal csinálunk képeslapot.
Több rokon idén házi csokit kap, az is jó lehet.
Egy cserép virág is esetleg.
Egy gravírozott toll, tollbol sose elég.
Szerintem ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!