Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha egy édesanya a gyermeke...

Ha egy édesanya a gyermeke kistesójával viszi végig a beszoktatást és a beszoktatós gyerek extrán nem akar leválni, akkor jobb inkább hagyni a bölcsődei beszoktatást?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
5%
Ti teljesen hülyék vagytok amúgy??? Micsoda terror...én is pont akkor mentem oviba mikor tesóm született..és minden nap végig kellett néznem, hogy a tesóm anyával megy én meg ott marado@k... Szörnyű 🤣 igen itt bölcsi van a kérdésben de nem baromi mindegy ?????? Suliba se menjen az akinek kistesója született mert nem igazság?
2022. nov. 16. 15:03
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

21!

A különbség csupán annyi, hogy az óvoda és az iskola kötelező, a bölcsi nem.

2022. nov. 16. 15:05
 23/27 Derjaderja ***** válasza:
67%

Én azt nem értem, mért hangsúlyozták ennyire a kistesót a kérdésben, hogy semmi értelmes nem derült ki, csak ez.

Ha ennyire egyértelmű, hogy szítja a testvérfèltékenységet a bölcsi, amibe valamilyen indokkal beiratták a nagyot, ha jól értjük, de ez az indok nem sziklaszilárd, és megsem muszáj a bölcsi, és nem is bírja a nagy, akkor esetleg engedjék el a bölcsi témát.

Vagy írjon a kérdező részleteket....

2022. nov. 16. 15:16
 24/27 anonim ***** válasza:
9%
22# ne gyertek már ezzel a bullshittel... Egy három éves biztos felfogja..
2022. nov. 17. 19:13
 25/27 anonim ***** válasza:
74%

22-24-re:

AZ is különbség, hogy az óvodás, pláne az iskolás gyerek szükségképpen nagyobb, mint a bölcsődés, így a beszoktatás, az idegen közeg elfogadása mindenképpen könnyebb neki.

2022. nov. 17. 22:25
 26/27 anonim ***** válasza:
26%

24!

Miert ne fogná fel? Hacsak nem értelmi fogyatékos, egyb3 éves simán érti mi az hogy kötelező.

2022. nov. 18. 06:16
 27/27 anonim ***** válasza:
14%

Hova tunt a kérdező?

Amugy a 14esnek igaza van!

Sokszor gondoltam en is erre.. hogy nem komplettek mar teljesen ebbe az országba az emberek.. es az anyáktol tobbet varna az ember.

Na de kérdező ne lapíts már ennyire, akkor hogy van a gyerek stbstb?

2022. nov. 27. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!