Ha egy édesanya a gyermeke kistesójával viszi végig a beszoktatást és a beszoktatós gyerek extrán nem akar leválni, akkor jobb inkább hagyni a bölcsődei beszoktatást?
"Ezt én sem értem. Ha van kicsi, miért megy bölcsibe a nagy?"
Mert nem bír a két gyerekkel egyszerre. A családban is volt ilyen. A "nagy" másfél éves ment a bölcsibe, mert anyu nem tudott a picivel mellette törődni....
Miben változik az életetek, ha belepofáztok valamibe, amihez nincs közötök? Jobb lesz tőle? Nem. A hosszútávú terápiák segítenének rajtatok is. Mindenki úgy reagál valamire, ahogy éppen van. Magyarország egy undorító, fekete közeg, mindenkinek van valami kommentje mindenhez és mindenkihez. Ébredjetek mar fel, sosem lesz itt jobb semmi. Miattatok. Az undorító magyar viselkedés miatt.
"Hagyj mindent úgy, amilyen úgyis"
12!
Amikor az ember fel tesz egy kérdést, azzal vállalja, hogy mindenféle válasz fog érkezni. Olyan is, ami neki nem tetszik. Ez a kérdés amúgy éppen véleményt kért, ami neked is feltűnne, ha menne az értelmező olvasás, ugye.
Atyaég, tényleg pszichátriai eset az egész ország.
Nem is értitek mi van itt. És így fog a gyereketek felnőni. Ítélkező emberek között, ezt a mintát adjátok. Lehet véleményt normálisan, asszertivan is mondani, nem lehordani mindenkit, akit csak értek.
Gyűlölettelteli, ítélkezős, kontrollmaniás, csaknekemvanigazam, szennyezett, agresszív, undormány emberek alkotják a magyar társadalmat. Miért is várjuk, hogy a vezető más legyen. Kimondhatatlanul szomorú és csalódott vagyok, hogy nem tudunk egy normális, összetartó, segítő közösséget összekovácsolni sehol.
Hogy például ha véleményt alkotunk egy dologról, ne a dolog kérdezőjéről tegyük.
Sosem lesz itt jó világ. Köszönjétek magatoknak.
Én ezt max magánban tudom elképzelni. Nálunk legalábbis az államiban tuti nem hagyják beszoktatni úgy a gyereket hogy egyértelmű hogy az anyja otthon van a kicsivel (hiszen hát ott a baba velük)
Kérdező
Gondolj bele hogy a gyerekednek milyen érzés az hogy most berakod egy idegen környezetbe te pedig otthagyod őt, úgy hogy tudja a kicsi megy veled haza.
Egyébként is nehéz néhány gyereknek a beszokás (minden új, alkalmazkodnia kell, és az a személy aki eddig a világa volt, mindig ott vt vele, most ott hagyja) Persze hogy sír!
Azért ehhez nem kell gyerek pszichológusnak lenni.
Az marhára nem ugyan az! Az ovis minimum 3 éves, és oviba járni kötelező!
A bölcsi meg a dolgozó szülőknek van, nem annak aki csokra meg babaváróra gyorsan leakarja tudni a pujákat, de igazából az az 1 is teher neki!
Az ilyeneket remélem meglincseli az akinek a gyerekét nem vették fel, pedig ment volna vissza dolgozni!
Kicsit értelmezhetetlen a kérdés.
1. csak akkor viheted bölcsibe a nagyot,ha visszamész dolgozni.
2. technikailag a beszoktatás alatt nem lehet veled a másik gyereked, ezt szerintem sehol nem engedik meg.(ha mégis, akkor oda ne írasd be a gyereked,mert egyéb más szabályokat is megszegnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!