Milyen bölcsődei titkokról tudtok?
Gondolok itt arra amit láttatok, hallottatok vagy épp ott dolgoztatok és onnan tudjátok. Nekem vannak feltételezéseim amit simán kinézek pl a gondozókból. Tudom egyébként, hogy a bölcsőde arról szól, hogy nagyon sokat beteg a gyerek de van olyan érzésem, hogy erre a bölcsődében rá is tesznek egy lapáttal. Nem mindben de biztos sok helyen így lehet. Ti tudtok ilyenekről? Elképzelhető, hogy összekenik kakival a gyerek ruháját, hogy aztán azt mondják, hogy ment a hasa. Akár a saját kakijával akár másik hasmenéses gyerek kakijával? Vagy direkt olyat adnak neki amitől menni fog a hasa? Nálunk nem egyszer volt, hogy hazaküldték mert hasmenése volt állítólag. De otthon teljesen normális volt a széklete.
Aztán a másik a nátha. Nekem olyan érzésem van, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a higiéniával, hiszen minél több gyerek beteg annál kevesebb dolguk van. Én pl simán kinézem belőlük, hogy tudják hogy az egyik gyerek beteg és utána annak a poharából itatják a másikat. Vagy valahogy átkenik a többi pohárra a nyálat. Azt pl mi is láttuk, hogy amelyik zsepivel törlik az egyik gyerek orrát utána ugyanazzal törlik a másikét is. Ti tudtok ilyen kis "kulisszák titkokat"?
Nálunk olyan volt, higy a gyereknek semmi baja és ráfogták, hogy lázas.
Otthon sem produkált csak 37,1-et, de neki ennyi az alaphője, legalacsonyabb az 36,9 volt, amit mértem ( nem rektálisan, rendesen)
Elvittem dokihoz, mert csak egészséges igazolassal mehet. Ott konkrètan màr a fejèt forgatta a doki, hogy hetek óta ez megy a csoporttàrsakkal is.
2 nap kiesett nekem is..
Olyat máshonnan hallottam, hogy bezàrták a gyereket a mosdóba büntiből.. vagy nagyon sokára cseréltek pelust.
Nálunk annyi van, màr kezdő ovis csoportban, amiért nem szólok, hogy egyszerűen sem a febeket nem törlik meg rendesen, és ovis napok után a nunija is tropa.
( ez màr jobb, mert megtanulta egyedül megtörölni rendesen, de a fenekére anatómiailag még képtelen)
Ne haragudj,de elsőre rögtön az ugrott be, hogy a pelenka-/kakafétises vagy, aki sokszor írogat ide, és csak sztorikat akarsz.
Ha nem, hát akkor is vannak gondok fejben, ilyet az ember nem feltételez, vagy ha igen, akkor nem gyakorira írja ki, hanem kiveszi a gyereket az intézményből, ahol ilyen incidensek előfordulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!