Milyen bölcsődei titkokról tudtok?
Gondolok itt arra amit láttatok, hallottatok vagy épp ott dolgoztatok és onnan tudjátok. Nekem vannak feltételezéseim amit simán kinézek pl a gondozókból. Tudom egyébként, hogy a bölcsőde arról szól, hogy nagyon sokat beteg a gyerek de van olyan érzésem, hogy erre a bölcsődében rá is tesznek egy lapáttal. Nem mindben de biztos sok helyen így lehet. Ti tudtok ilyenekről? Elképzelhető, hogy összekenik kakival a gyerek ruháját, hogy aztán azt mondják, hogy ment a hasa. Akár a saját kakijával akár másik hasmenéses gyerek kakijával? Vagy direkt olyat adnak neki amitől menni fog a hasa? Nálunk nem egyszer volt, hogy hazaküldték mert hasmenése volt állítólag. De otthon teljesen normális volt a széklete.
Aztán a másik a nátha. Nekem olyan érzésem van, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a higiéniával, hiszen minél több gyerek beteg annál kevesebb dolguk van. Én pl simán kinézem belőlük, hogy tudják hogy az egyik gyerek beteg és utána annak a poharából itatják a másikat. Vagy valahogy átkenik a többi pohárra a nyálat. Azt pl mi is láttuk, hogy amelyik zsepivel törlik az egyik gyerek orrát utána ugyanazzal törlik a másikét is. Ti tudtok ilyen kis "kulisszák titkokat"?
Mindkét választ kisgyermeknevelőként írtam.
Megyeszékhelyi 80 férőhelyes bölcsiben dolgozom,nincs kollegám aki ne szívből csinálná a szakmát,nagyon gyorsan ki vannak szűrve azok akik nem valók a pályára,már felvételig sem jutnak el és őszintén remélem,hogy az ország legtöbb bölcsijében ez ugyanígy van.
20-as. Szöveg értelmezés 1-es.
Általánosságban irtam.
"Egyébként meg olyan is van hogy verik a gyereket. És az durvább annál mint amit írtam. Most ha valaki felteszi itt a kérdést, hogy előfordulhat-e hogy verik a gyerekét akkor neki is írjátok hogy keressen pszichiátert."
Neked ebből az jön le hogy azt írom az én gyerekem verik?
Én egy szóval nem írtam, hogy a te gyerekedet verik. Te magad kijelentetted, hogy "verik a gyereket". Így felhívtam figyelmedet, hogy ha ilyen történik, azt jelentened kell... Ha meg nem történik ilyen, csak "általánosságban" gondolod, akkor meg ne hangoztasd.
Nem tudsz fogalmazni, nem tudsz kommunikálni sem. Sőt a stílusodból egyre jobban azt gondolom, hogy az egyik Családi kategóriás ügyeletes troll vagy.
"Írtam azt hogy verik a gyerekem?"
Válasz:
"Egyébként meg olyan is van hogy verik a gyereket." ezt te írtad...."
Egyértelműen azt hitted, hogy azt írom hogy az én gyerekem verik. Ha a mondatot kiragadod kétértelmű, de ha tovább olvasol akkor egyértelmű, hogy általánosságban írtam.
Szövegértés továbbra is egyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!