Milyen bölcsődei titkokról tudtok?
Gondolok itt arra amit láttatok, hallottatok vagy épp ott dolgoztatok és onnan tudjátok. Nekem vannak feltételezéseim amit simán kinézek pl a gondozókból. Tudom egyébként, hogy a bölcsőde arról szól, hogy nagyon sokat beteg a gyerek de van olyan érzésem, hogy erre a bölcsődében rá is tesznek egy lapáttal. Nem mindben de biztos sok helyen így lehet. Ti tudtok ilyenekről? Elképzelhető, hogy összekenik kakival a gyerek ruháját, hogy aztán azt mondják, hogy ment a hasa. Akár a saját kakijával akár másik hasmenéses gyerek kakijával? Vagy direkt olyat adnak neki amitől menni fog a hasa? Nálunk nem egyszer volt, hogy hazaküldték mert hasmenése volt állítólag. De otthon teljesen normális volt a széklete.
Aztán a másik a nátha. Nekem olyan érzésem van, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a higiéniával, hiszen minél több gyerek beteg annál kevesebb dolguk van. Én pl simán kinézem belőlük, hogy tudják hogy az egyik gyerek beteg és utána annak a poharából itatják a másikat. Vagy valahogy átkenik a többi pohárra a nyálat. Azt pl mi is láttuk, hogy amelyik zsepivel törlik az egyik gyerek orrát utána ugyanazzal törlik a másikét is. Ti tudtok ilyen kis "kulisszák titkokat"?
Bölcsiben dolgozok, nincs titok. Figyelünk a higiéniára.
Te viszont elborult egy elme vagy.
A szülők havonta adnak be csoportpenzt, dögivel vesszük a zsepiket. Nem zewa, hanem olcsóbb hamar átázós. Egy fújás és kuka
🤦♀️
Bölcsődében dolgozok és elképzelhetetlennek tartom amiket itt leírtál...
Még ha lenne is ilyen elmebeteg gondozónő,egy csoportban minimum kettő van+a dadus és nálunk a közvetlen főnökünk is minden nap bejön a csoportokba.
Semmi esetre sem fordulhatna elő ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!