Mi a véleményetek az olyan “anyáról” aki tudatosan betegen viszi a bölcsödébe a gyerekét?
5 vagyok
Azért fürcsálom, mert mint kisgyermek nevelő nem tartom etikusnak kiteregetninilyen dolgokat, anyukával elbeszélgetni, de nem a szülőket egymásnak ugrasztani
Figyelj, ha valakinek telik magánbölcsire és edzeni akár menni, azért adja be a fosós gyereket, azt nem értem meg.
Ha sima állami bölcsődében az átlag anyuka beviszi, mert mondjuk nem először kell otthon maradnia, és kirúgás fenyegeti emiatt, akkor megértem. Mindenki ezért viszi, nem azért, hogy mással kib*sszon.
"13as és azért inkább téged vagy mást rúgjanak ki mert az a nő gerinctelen volt?"
Nem, vidd be te is betegen. Ez van.
Igazából, mint látod, téged sem érdekel, miből él meg más család, őt miért érdekelje? Ugyanolyanok vagytok, senkit nem érdekel a másik, sajnos a rendszer olyan is, hogy erre a fajta közömbösségre rá van kényszerítve az ember a túlélés érdekében.
Mikor ki kell fizetni a számlát és megvenni a kaját, mindenkinek csak az a lényeg, van-e miből fizetni, senkit nem érdekel más gondja-baja. Téged sem. Ha neked is olyan munkahelyed lenne, te is inkább beadnád, semmint ne tudd befizetni a számlákat, igaz?
Ja, várj, most jön majd, hogy nem kell gyereket vállalni, míg nincs pénz teljes állású babysitterre. Aztán ha nem lenne, aki kiszolgáljon a boltban, a bankban vagy legyártson neked valamit a gyárban, mert anyukák tömegei ülnének otthon munka nélkül a beteg gyerek miatt, akkor még az lenne a baj, ugye?
"Nincs az az élethelyzet, ami feljogosít bárkit is arra, hogy másokat veszélyeztessen. Ha véletlen egyedülálló anyuka, bocs, kit érdekel? "
De ilyen szempontból, az kit érdekel, hogy veled mi van, kit érdekel, beteg lesz-e a gyereked, kit érdekel, neked probléma-e, ha más lefertőz?
Ahogy téged nem érdekel más élethelyzet, úgy másét se a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!