Bölcsibe tudni kell önállóan enni a gyerkőcnek? Mi van akkor, ha csak tápszert hajlandó enni cumisüvegből?
30!
Teljesen ellent mondok neked!
Az én lányom autista. 3 évesen ment bölcsibe, mert nem beszélt, és teljesen inkontinens volt (ez volt az orvosi diagnózisa). 20 hónapos korától kapott korai fejlesztést, beszédindítást, zeneterápiát, TSMT-t...
A bölcsiben 1 hét!) után megszólalt, és 8 hónap alatt eljutott arra a szintre, hogy ha vitték pisilni, akkor pisilt.
Ez hatalmas fejlődés volt nála!! Így mehetett oviba, mert megtanulta, hogy bizonyos időközönként pisilni kell menni.
Szóban csak 5 éves korától jelzi!!!
32 Köszönöm! Jó hallani, hogy sikersztorik is vannak! Engem minden tapasztalat érdekel. Azt megkérdezhetem, hogy a lányod értette, amit mondanak neki? Hallgatott a nevére? Mutogatott?
Az én kisfiam sehogy nem fejezi ki magát. Nem is érti az egyszerű kéréseket sem, pl "gyere".
Azt a hülye nyíregyházi orvost addig kellene ütni, amíg mozog. Még hogy egy 3 éves "teljesen inkontinens", amikor egészséges gyereknél is rendben van, ha 3 évesen még egyáltalán nem tudja szabályozni a hólyagját, mert ez az inkontinencia definíciója.
Gyerekem nephrológiai gondozott volt, de egyik orvosa se javasolta az erőltetett szobatisztaságot, hiába múlt 3.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!