Akinél a gyermek kb. 2,5 évesen kezdte a bölcsit, hogy viselte?
Figyelt kérdés
Mármint a gyermek, hogy már nincs vele otthon egész nap anya/apa.
Szerette/utálta, minden nap sírt? Könnyen megszokta?
2022. febr. 23. 23:30
1/5 anonim válasza:
Van ilyen is, olyan is.
A fiam jól viselte, de nem tud ott elaludni csak nagy ritkán, úgy is próbáltam, hogy én altatom, ölben is, az én csoportomban, de nagyon be van pörögve.
2/5 anonim válasza:
Első nap bevittem "beszoktatasra". Ugy volt, hogy 1 órat marad csak. Aztan szoltak, hogy szerintuk menjek haza nyugodtan. Hazamentem, delutan mentem vissza. Így elso nap ottaludt a bolcsiben:) Nagyon boldog, szep eveink voltak, csak 4 evesen ment oviba.Oda is rogton beszokott.
3/5 anonim válasza:
Gyűlölte minden másodpercét szegénykém. Szerencséjére bejött a covid 1. zárlat, így 2,5 hónapot otthon voltunk (én oviban dolgozom) és a májusi nyitás után nem is ment vissza. Otthon maradt a szüleimmel. Szeptemberben az ovit minden gond nélkül kezdte.
4/5 anonim válasza:
A lányom az ovit kezdte. Szerette, nem volt gond a beszoktatással. Nem is sírt soha. Pedig az mégis oviban, nagyobb a létszám is.
5/5 anonim válasza:
1 hónap volt döcögősebb. Utána átlendült a holponton, megszerette a gondozókat, lettek barátai, felvette a ritmust és kinyílt. Magán bölcsi, ha senki sem beteg, max 7-8 gyerekre van 2 gondozó. Most már határozottan szereti, emlegeti az ott történteket, szeretné ha dolgokat úgy csinálnánk ahogy ott. Jó döntésnek érezzük, hogy ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!