Beadnátok bölcsibe a 9 hónapos gyereketek?
Én mindig azt mondom, hogy munkahelyem még lehet rengeteg. De a gyerekem 1x pici... ezt nem pótolja nekem senki, nem hozza vissza ezeket az időket.
Egy 9 hónapos még csak mászik kb, biztos hogy nem adnám sehova ilyen picin.
(Persze a megélhetésen múlna, abban az esetben talán)
Én a 2 és fél évesemmel vagyok itthon, "cserébe" felmondtam a munkahelyemen. Nálam 1 éves volt a gyerek, mikor a főnök elkezdett fenyegetőzni, hogy vagy visszamegyek, vagy már nem fogok kelleni.
Szerettem, imádtam ott dolgozni, de nekem a gyerek az első.
Nem azért szültem, hogy pikk pakk közösségbe is adjam 🤷♀️🙈
Nem adnám bölcsibe.
Javasold a főnöknek, hogy ha a helyedre felvesz valakit, hirdesse 1 éves szerződéssel és akkor nem kell kirúgnia senkit, csak nem hosszabbítja meg az újnak, és az új munkaerő is ezzel a tudattal fog ott dolgozni, tehát nem lesz meglepetés.
Olyannak meg nem dolgoznék aki törvénytsért, és zsarol.
Nem.
Ha 13-ig szól a munkaidő, akkor a baba már a bölcsiben is alszik, Tehát ilyen picinek is már csak reggel látod és délután egy kicsit. Vagyis nem Te neveled, nem Te látod az első lépéseit, az első szavait nem Te hallod. Ennyit nem ér semmilyen munkahely. Pláne nem egy négyórás, még fizuban sem hiszem, hogy olyan nagyon jelentős lenne.
A főnököd nem hívhat vissza, nem rúghat ki utána sem, max közös megegyezéssel, amit egyszerűen nem kell aláírni. Felmondáshoz nyomós ok kell, ha nem talál fogást majd, nem olyan egyszerű kirúgni valakit és a helyedet vissza kell adnia (vagy hasonló paraméterekkel más munkát adnia).
10 és kérdező
Én több kérdésnél írtam, én nem Mo.n élek, itt 3 hónaposan mennek bölcsibe, babysitterhez, anyu meg megy vissza dolgozni.
Ilyen fenyegetőzésre tuti nem mennék vissza. Ha kéne a pénz, vagy teljesen kikészülnél otthon, akkor lehetne beszélni róla.
Amúgy tudtommal már ez az ajánlat is törvényellenes, hogy felvesz a helyedre valakit. Ezt írásban kaptad? Ha igen, akkor levelezgetnék picit még vele, hátha elkövet még pár bakit a külföldi főnök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!