Ellenőrzik a bölcsik a munkáltatói igazolást?
Nem ott fut össze
Hanem a bölcsi ellátàs és a gyed…
Az ellàtás az központi, a magànban is vesznek fel támogatást gyerekenként
Szóval azt a hónapot le kellene mondani.
#2,#3 Írja a Kérdező, hogy "új munkáltató", tehát nyilván új munkahelyen kezd és ott nem indíthat rögtön szabadsággal.
Én is így voltam, hogy a régi munkahelyem megszűnt és új munkahelyre mentem. Nálunk a bölcsiben 2 hét beszoktatás van. Direkt úgy kértem a munkakezdésem időpontját, hogy a betervezett 2hét beszoktatás után. Tehát a kislányom szept. 1-jén kezdte a beszokást és én szept. 15-én mentem először dologzni.
Ezt én is kérdeztem a bölcsiben, hogy ellenőrzik-e, hogy valóban dolgoznak a szülök, de nem, nincs erre joguk stb. csak a papír kell nekik.
Nálam senki nem mondta, hogy arra a 2 hétre mondjam le a gyedet.
Ahogy utolsó írja, új helyre megyek, ezért nincs szabim és azt sem tudják elfogadni, hogy beállok és rögtön elmászkálok a beszoktatás miatt, ezért ajánlották fel a visszadátumozott munkáltatóit, ennyit tudtak segíteni.
Úgy lesz, hogy bölcsi kezdés jan 17., munkába állás feb 7.
Viszont tegnap íratkoztunk be, nem tudom honnan számolják, lehet, már bölcsisnek számít mától.
Hát remélem, nem lesz gond, nem tudja más beszoktatni, sajnos.
Onnan bölcsis, ahonnan étkezést kap, “le van jelentve”
Viszont nincs 2 éves?
Szerintem 1 hónap amúgy sehol nem fog feltűnni, ha igen, akkor a gyedet vissza kell arra az időre fizetned..de utána gyed extraként jár tovább, ha dolgozol.
Vagy ha a gyerek apjának van munkahelye, és együtt vagytok, akkor vegye àt ő a gyedet
Januárra már be van fizetve az étkeztetés, de jan 17.ig lemondtam a napokat, mert akkor kezd.
15 hónapos, egyedül nevelem, nem tudja senki átvenni a gyedet, sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!