Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Az ősanyák miért szólják meg...

Az ősanyák miért szólják meg azt aki bölcsibe rakja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Rengeteg “kis” megjegyzést kapok, amiért bölcsibe adom a gyerekem.

Ha én nem szólok be hogy figyi, miért a férjeden élősködsz? Miért nincs karriered? Miért a gyerek lett az egyetlen érték az életedbe? Mit gondolsz mi marad az után hogy ő felnő?

Akkor én miért kapom meg hogy rossz anya vagyok?

Mindennél jobban szeretem a fiam, de miért ekkora a társadalmi nyomás hogy ő legyen az egyetlen érték számomra? Nem ő az, a munkám is az! És nem értem hogy ettől miért lesz valaki szar anya, az apa se szar, pedig ő 1-2 evet sem volt otthon!

A másik a test kérdés, hogy aki napi 1-2 órát edz és pár hónappal szülés után már olyan mint régen az nem is jó szülő.. (otthon edzettem hajnalba, nem kondiba járogattam)

Elég zavaró hogy a helyett hogy valaki azt mondaná hogy “le a kalappal hogy 8 órát dolgozol, haza mész, takarítasz-főzöl, hajnalba meg edzel amíg alszik a gyerek” azt kapom hogy ez szar nevelés.

Mert mackóba otthon baszni a rezet egész nap annyira nehéz…aki dolgozik az elmenekül…Hát a házi munka ugyanúgy megvár, nem menekül!

Ti is találkoztatok már ilyen idegesítő, zsíros hajú, elhízott mindent megmondó, jobban tudó, őskorban leragadt anyukákkal?

2021. júl. 22. 09:59
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Én is karen vagyok ezek szerint (szintén doktori fokozattal), mégsincs akkora arcom, hogy nem férek be az ajtón..
2021. júl. 29. 20:48
 42/48 anonim ***** válasza:
0%

A sok doktor bubó, a gyakorin érdeklődik, ühüm, értem én amúgy😂.

Buta karenek gyülekező😄.

2021. júl. 29. 20:55
 43/48 anonim ***** válasza:
29%
Ja, megfordult itt már miniszter is, meg rendőr főkapitány😂.
2021. júl. 29. 20:56
 44/48 anonim ***** válasza:
85%
42es butának itt vagy te, nem kell több :-D De siess, kezdődik a Roszalinda le ne késd.
2021. júl. 30. 06:08
 45/48 anonim ***** válasza:
54%
Miért, a doktorok nem használhatják a gyakorit ? Ők folyamatosan könyvet olvasnak az art deco foteljukban, ugye?
2021. júl. 30. 09:30
 46/48 anonim ***** válasza:
0%

44,nem is rossz a linda😂

45, jogos, itt gyakoriznak, ez náluk a színvonal.

2021. júl. 30. 10:33
 47/48 anonim ***** válasza:
44%
Ezze saját magadat minősíted le, ugye tudod?
2021. júl. 30. 11:09
 48/48 anonim ***** válasza:
8# pont ezt akartam írni. Zavarja őket ha valaki visszamegy dolgozni nehogy neki is kelljen. De fordítva is megy a dolog amikor az önző anyát zavarja hogy más áldozatokat hoz. A gyerekek miatti stresszt egymás alázásával oldják fel. Ezért IS nem lesz soha gyerekem. Onnantól abból áll az élet hogy basztat a külvilág. Miért igy, miért eddig, miért nem....
2021. aug. 2. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!