Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Az ősanyák miért szólják meg...

Az ősanyák miért szólják meg azt aki bölcsibe rakja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Rengeteg “kis” megjegyzést kapok, amiért bölcsibe adom a gyerekem.

Ha én nem szólok be hogy figyi, miért a férjeden élősködsz? Miért nincs karriered? Miért a gyerek lett az egyetlen érték az életedbe? Mit gondolsz mi marad az után hogy ő felnő?

Akkor én miért kapom meg hogy rossz anya vagyok?

Mindennél jobban szeretem a fiam, de miért ekkora a társadalmi nyomás hogy ő legyen az egyetlen érték számomra? Nem ő az, a munkám is az! És nem értem hogy ettől miért lesz valaki szar anya, az apa se szar, pedig ő 1-2 evet sem volt otthon!

A másik a test kérdés, hogy aki napi 1-2 órát edz és pár hónappal szülés után már olyan mint régen az nem is jó szülő.. (otthon edzettem hajnalba, nem kondiba járogattam)

Elég zavaró hogy a helyett hogy valaki azt mondaná hogy “le a kalappal hogy 8 órát dolgozol, haza mész, takarítasz-főzöl, hajnalba meg edzel amíg alszik a gyerek” azt kapom hogy ez szar nevelés.

Mert mackóba otthon baszni a rezet egész nap annyira nehéz…aki dolgozik az elmenekül…Hát a házi munka ugyanúgy megvár, nem menekül!

Ti is találkoztatok már ilyen idegesítő, zsíros hajú, elhízott mindent megmondó, jobban tudó, őskorban leragadt anyukákkal?

2021. júl. 22. 09:59
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
10%
Az hogy lesújtó véleménnyel van a kitartottakról, akiknek életük öröme mást ba.szogatni, meg hogy lesüllyed a szintjükre, nem ugyanaz.. És nem, az nem áldozat hogy a gyerek mögé bújva kihasználják a párjukat, rányomnak minden terhet. Azért becsülje már jobban az ember a férfit akivel összekötötte az életét annál hogy minden terhet rányom...
2021. júl. 22. 10:42
 12/48 anonim ***** válasza:
89%
Napi provokatív? Ezeeknek amúgy mi értelme van?
2021. júl. 22. 10:51
 13/48 anonim ***** válasza:
89%
Erre tudod mi a válasz: semmi közöd hozzá. Ennyi, és magasról letojni a másikat.
2021. júl. 22. 10:51
 14/48 anonim ***** válasza:
70%
Jelentettem, mert provokálsz. Csak úgy mellesleg.
2021. júl. 22. 10:52
 15/48 anonim ***** válasza:
88%
Éppen azt csinálod most te is ezzel az irományoddal és talán sokkal gusztustalabb módon,ahogy ők teszik.
2021. júl. 22. 11:19
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mi a szomorú? Azt gondolod, hogy aki nem adja bölcsibe a gyerekét a férjén élősködik. Előre gondolkoztál te? Ugye nem. Mert én igen. A gyedem jó volt,gyes alatt meg ugyanúgy dolgoztam otthonról. volt félretett pénzem is,amivel ugyanúgy gazdálkodtunk,mint a férjem fizetésével.
2021. júl. 22. 11:21
 17/48 anonim ***** válasza:
75%

nem tudom,miért lennék ősanya , azért, mert:

szeretetben, meleg ,otthoni légkörben akarom tudni a gyerekeimet, amíg kicsik?

Mert gondoskodó vagyok a családommal?

Mert én is sokat dolgozok a 3 gyerekkel, a házzal és a kerttel? Vagy szerinted az nem munka? Azt, hogy házimunkát végzek, előre megbeszéltük a férjemmel, tudtuk, hogy mennyi bevételre számíthatunk ,amíg otthon vagyok a gyerekekkel.Vagy szerinted a párom is élősködő, mert mosom , vasalom a cuccait, mert ingyen eszi a főztömet, mert nem fizet a takarításért, stb?

Ha iskolába mennek a gyerekek, akkor meg ugyis folytatom a munkámat, de miért ne legyen nyugis, boldog ,idilli gyerekkoruk, amíg lehet?

2021. júl. 22. 11:56
 18/48 anonim ***** válasza:
16%
Ősanyák :D Ez jóó
2021. júl. 22. 12:38
 19/48 anonim ***** válasza:
86%
Mert a legtöbb embernek az a kedvenc hobbija, hogy mások felett ítélkezik. Mindenkinek az a legjobb és szent ahogy ő csinálja, a másik hülye, élősködő-otthonülő, gyereket leszaró-karrierista.
2021. júl. 22. 13:23
 20/48 anonim ***** válasza:
32%

17es, csakhogy amiket te csinálsz a dolgozó szülők is megteszik, és nem kell a párjuknak eltartani őket.

Amúgy mindkét oldalnak szíve joga, azt csinálni amit akar, akiket én lenézek, akik bölcsibe adják a gyereket ők meg otthon tespednek és a párjuk tartja el őket. nem értem az ilyenek minek szültek egyáltalán?

2021. júl. 22. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!