Az ősanyák miért szólják meg azt aki bölcsibe rakja a gyerekét?
Rengeteg “kis” megjegyzést kapok, amiért bölcsibe adom a gyerekem.
Ha én nem szólok be hogy figyi, miért a férjeden élősködsz? Miért nincs karriered? Miért a gyerek lett az egyetlen érték az életedbe? Mit gondolsz mi marad az után hogy ő felnő?
Akkor én miért kapom meg hogy rossz anya vagyok?
Mindennél jobban szeretem a fiam, de miért ekkora a társadalmi nyomás hogy ő legyen az egyetlen érték számomra? Nem ő az, a munkám is az! És nem értem hogy ettől miért lesz valaki szar anya, az apa se szar, pedig ő 1-2 evet sem volt otthon!
A másik a test kérdés, hogy aki napi 1-2 órát edz és pár hónappal szülés után már olyan mint régen az nem is jó szülő.. (otthon edzettem hajnalba, nem kondiba járogattam)
Elég zavaró hogy a helyett hogy valaki azt mondaná hogy “le a kalappal hogy 8 órát dolgozol, haza mész, takarítasz-főzöl, hajnalba meg edzel amíg alszik a gyerek” azt kapom hogy ez szar nevelés.
Mert mackóba otthon baszni a rezet egész nap annyira nehéz…aki dolgozik az elmenekül…Hát a házi munka ugyanúgy megvár, nem menekül!
Ti is találkoztatok már ilyen idegesítő, zsíros hajú, elhízott mindent megmondó, jobban tudó, őskorban leragadt anyukákkal?
29, ja-ja, tudom, tele van a suli ilyen anyukákkal(karen) , telesírják a facebook csoportot, hogy milyen szemetek a tanárok, mert az ő Ubulkája az igenis okos gyerek😂 igaz hogy a metekot nem érti, de azért is a tanár a hibás. Szaladnak fűhöz fához, fenyegetőznek a karenek, mindenki hibás, csak épp ő nem😂.
Te meg oda rakod a gyerekedet, ahova akarod, gondolom itt most önigazolást kerestél😄
37es, 1, azt nem telefonról írtam munka közben, 2, ha van disszertációt, nagyon jól tudod hogy van lektor, aki átnézi.
37es, mondod te úgy hogy a te írásod is hemzseg a helyesírás hibáktól :-D Bár gondolom az Eszmeráldá bámulása elvette az időd a tanulástól, meg az hogy pippantgasd a férjed az eltartásért cserébe:-D
39es mi a karen? Normálisan gondolkodó nő, akit nem a férje tart ki míg otthon potyogtatja a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!