Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Az ősanyák miért szólják meg...

Az ősanyák miért szólják meg azt aki bölcsibe rakja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Rengeteg “kis” megjegyzést kapok, amiért bölcsibe adom a gyerekem.

Ha én nem szólok be hogy figyi, miért a férjeden élősködsz? Miért nincs karriered? Miért a gyerek lett az egyetlen érték az életedbe? Mit gondolsz mi marad az után hogy ő felnő?

Akkor én miért kapom meg hogy rossz anya vagyok?

Mindennél jobban szeretem a fiam, de miért ekkora a társadalmi nyomás hogy ő legyen az egyetlen érték számomra? Nem ő az, a munkám is az! És nem értem hogy ettől miért lesz valaki szar anya, az apa se szar, pedig ő 1-2 evet sem volt otthon!

A másik a test kérdés, hogy aki napi 1-2 órát edz és pár hónappal szülés után már olyan mint régen az nem is jó szülő.. (otthon edzettem hajnalba, nem kondiba járogattam)

Elég zavaró hogy a helyett hogy valaki azt mondaná hogy “le a kalappal hogy 8 órát dolgozol, haza mész, takarítasz-főzöl, hajnalba meg edzel amíg alszik a gyerek” azt kapom hogy ez szar nevelés.

Mert mackóba otthon baszni a rezet egész nap annyira nehéz…aki dolgozik az elmenekül…Hát a házi munka ugyanúgy megvár, nem menekül!

Ti is találkoztatok már ilyen idegesítő, zsíros hajú, elhízott mindent megmondó, jobban tudó, őskorban leragadt anyukákkal?

2021. júl. 22. 09:59
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

29, ja-ja, tudom, tele van a suli ilyen anyukákkal(karen) , telesírják a facebook csoportot, hogy milyen szemetek a tanárok, mert az ő Ubulkája az igenis okos gyerek😂 igaz hogy a metekot nem érti, de azért is a tanár a hibás. Szaladnak fűhöz fához, fenyegetőznek a karenek, mindenki hibás, csak épp ő nem😂.

Te meg oda rakod a gyerekedet, ahova akarod, gondolom itt most önigazolást kerestél😄

2021. júl. 26. 14:09
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
Te kérdező, egy karen vagy basszus😄
2021. júl. 26. 14:10
 33/48 anonim ***** válasza:
82%
28as jajj bocsi, jó hogy szólsz akkor visszaadom a 2 diplomámat és a doktori disszertációmat sem csinálom meg :-( Ha hamarabb szólsz akkor nem pocsékolok 10 évet az életemből, hanem 16 éves korom után mehettem volna dolgozni. Olyan kár hogy nekem nem szólt senki hogy mivel bölcsibe jártam ássam el magam. De egyúttal szólok a volt osztálytársamnak akinek gyesen volt az anyja hogy kis butus volt, hiszen neki már az ovi kapujában járt volna a diploma, miért szült 13 évesen...
2021. júl. 26. 16:51
 34/48 anonim ***** válasza:
0%
karenek! gyülekező!
2021. júl. 26. 16:57
 35/48 anonim ***** válasza:
33%
34es fáj mert te ingyenélő voltál a gyerekkel takarózva?
2021. júl. 26. 17:41
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére ez mindenkinek a magánügye. Nem illik beleszólni, ahogy neked sem illi megszólni azt, aki szeretne otthon maradni vele. Én is 6 hónapos kora után tervezek félállásban itthonról dolgozni, megőrülnék nagyobb kieséstől, de eszembe nem jutna bárkiről is véleményt formálni. Mindannyian mások vagyunk, mindenki teszi/tenni fogja azt, amit helyesnek gondol.
2021. júl. 29. 18:08
 37/48 anonim ***** válasza:
59%
#33, nekem is van doktori disszertációm, de az azért érdekelne, hogy ilyen helyesírással hogy adtad be?! :)
2021. júl. 29. 18:12
 38/48 anonim ***** válasza:
32%
37, tudod mi van ennek a 33-nak, hagyjad már, 2 diploma, aztán egy mondatot nem tud helyesen leírni😄. Nem fogok egy KARNNEL vitatkozni😂.
2021. júl. 29. 20:05
 39/48 anonim ***** válasza:
Amúgy mi ez a KAREN? :D Én nem vágom, valaki segít?
2021. júl. 29. 20:25
 40/48 anonim ***** válasza:
55%

37es, 1, azt nem telefonról írtam munka közben, 2, ha van disszertációt, nagyon jól tudod hogy van lektor, aki átnézi.

37es, mondod te úgy hogy a te írásod is hemzseg a helyesírás hibáktól :-D Bár gondolom az Eszmeráldá bámulása elvette az időd a tanulástól, meg az hogy pippantgasd a férjed az eltartásért cserébe:-D

39es mi a karen? Normálisan gondolkodó nő, akit nem a férje tart ki míg otthon potyogtatja a gyerekeket.

2021. júl. 29. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!