Hogyan telik egy átlagos hétköznapod egy kb. 2-3 éves bölcsissel?
Vagy esetleg ha óvis korú, és nem változtattatok sokat.
Kíváncsi vagyok kinek mi a napi rutinja, mire mennyi ideje van, ha apa és anya is dolgozik, a baba pedig bölcsis. Mikor keltek, ki viszi bölcsibe, ki hozza, 8 órában dolgoztok-e mindketten, vagy valaki kevesebb, mikor van fürdetés, mikor fekszetek. Van-e még idő egy filmsorozatra anyának és apának.
Szeretnénk mi is kialakítani egy jól bevált menetrendet/életformát.
Lol senki se köteles dolgozni, ha van miből éljen. Van, akinek nagyszülő meg bébiszitter segít be, van, akinek meg senki és elfogy. Nem mindenkinek van a férje se úgy, hogy minden nap mennyit tud vállalni. Az én férjem pl a járvány mit folyamatosan úgy van vezényelve, hogy havi három heteket nincs itthon. Ha dolgoznék egyedül nem tudnám hozni-vinni, új munka kellene, ami nem díjazza, hogy újként azzal kezdek, hogy hat izé, beteg a gyerek maradok otthon. Karanténban van a csoport, maradok otthon… ha a régi tolerálja egyáltalán. Ráadásul olyan helyekre kéne kijárkálni rendszeresen, ahol békeidőben is nagy a fertőzésveszély, nemhogy most. Oltást mèg most kapom a másodikat.
A gyerek két éves korára odáig jutottam a 0 segítség miatt, hogy arról fantáziáltam, hogy fogom magam megölni. Elfogytam. Üres kancsóból nem lehet önteni. Ez nem döntés kérdése. Azt hallucináltam minden gyors zuhanyzásnál, hogy visítva sír. Kb. soha nem tudtam leengedni, kikapcsolni. Ha a férjem nincs elvezényelve is dolgozik hétvégeken is. Vagy az volt, hogy rendszeresen megy a gyerek valahova néhány órát vagy lógni fogok, de minimum teljesen kikészülök.
Szerintem nem kéne megjegyzéseket tennetek, ha azt se tudjàtok mi van mögötte. Megteheti, megteszi. Lapozzunk.
16os irigy? Mire? Olyan nőre akinek teher a gyerek és egyedül képtelen ellátni ezért más neveli helyette?
Bocs de nem. Én nem bébiszitternek, nagyszülőnek, bölcsődének szültem hanem a férjemnek és magamnak.Ha nem dolgozik és a gyereket meg lepasszolja akkor kb a semmiért tartja ki a gyerek apja, lusta dolgozni, lusta a gyerekkel lenni akkor meg mi haszna van?
“akkor kb a semmiért tartja ki a gyerek apja“
Ja hogy a te hapidnak fizetsz, mert vele lehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!