Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hogyan telik egy átlagos...

Hogyan telik egy átlagos hétköznapod egy kb. 2-3 éves bölcsissel?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg ha óvis korú, és nem változtattatok sokat.

Kíváncsi vagyok kinek mi a napi rutinja, mire mennyi ideje van, ha apa és anya is dolgozik, a baba pedig bölcsis. Mikor keltek, ki viszi bölcsibe, ki hozza, 8 órában dolgoztok-e mindketten, vagy valaki kevesebb, mikor van fürdetés, mikor fekszetek. Van-e még idő egy filmsorozatra anyának és apának.

Szeretnénk mi is kialakítani egy jól bevált menetrendet/életformát.

2021. máj. 12. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Probaltatok akkor furdetni mikor hazaertek? A furdes felporgeti a gyerekeket
2021. máj. 13. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
7es, irigykedni arra aki nem tud elég hamar megszabadulni a gyerekétől? nem hinném...én nem azért szültem hogy lepasszoljam ha nem szükséges,én szeretek vele lenni.
2021. máj. 14. 06:00
 13/20 anonim ***** válasza:
6.50kor kelunk, 7.45re a bölcsiben vagyunk. 15.30kor elhozom (6 órát dolgozom), hazafelé beugrunk vásárolni a boltba. Játszunk, uzsonnazunk, kb 17től főzöm. Utána eszünk, a kicsi este 8kor alszik, aztán attól függ mire van idő..
2021. máj. 14. 17:30
 14/20 anonim ***** válasza:
En is arra gondoltam 1 es hol dolgozik dehat...zavar a gyerek ottgon
2021. máj. 15. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:
35%

Lol senki se köteles dolgozni, ha van miből éljen. Van, akinek nagyszülő meg bébiszitter segít be, van, akinek meg senki és elfogy. Nem mindenkinek van a férje se úgy, hogy minden nap mennyit tud vállalni. Az én férjem pl a járvány mit folyamatosan úgy van vezényelve, hogy havi három heteket nincs itthon. Ha dolgoznék egyedül nem tudnám hozni-vinni, új munka kellene, ami nem díjazza, hogy újként azzal kezdek, hogy hat izé, beteg a gyerek maradok otthon. Karanténban van a csoport, maradok otthon… ha a régi tolerálja egyáltalán. Ráadásul olyan helyekre kéne kijárkálni rendszeresen, ahol békeidőben is nagy a fertőzésveszély, nemhogy most. Oltást mèg most kapom a másodikat.

A gyerek két éves korára odáig jutottam a 0 segítség miatt, hogy arról fantáziáltam, hogy fogom magam megölni. Elfogytam. Üres kancsóból nem lehet önteni. Ez nem döntés kérdése. Azt hallucináltam minden gyors zuhanyzásnál, hogy visítva sír. Kb. soha nem tudtam leengedni, kikapcsolni. Ha a férjem nincs elvezényelve is dolgozik hétvégeken is. Vagy az volt, hogy rendszeresen megy a gyerek valahova néhány órát vagy lógni fogok, de minimum teljesen kikészülök.

Szerintem nem kéne megjegyzéseket tennetek, ha azt se tudjàtok mi van mögötte. Megteheti, megteszi. Lapozzunk.

2021. máj. 19. 00:09
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

15.

💩d le, csak irigyek.

2021. máj. 19. 14:22
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

16os irigy? Mire? Olyan nőre akinek teher a gyerek és egyedül képtelen ellátni ezért más neveli helyette?

Bocs de nem. Én nem bébiszitternek, nagyszülőnek, bölcsődének szültem hanem a férjemnek és magamnak.Ha nem dolgozik és a gyereket meg lepasszolja akkor kb a semmiért tartja ki a gyerek apja, lusta dolgozni, lusta a gyerekkel lenni akkor meg mi haszna van?

2021. máj. 20. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

“akkor kb a semmiért tartja ki a gyerek apja“

Ja hogy a te hapidnak fizetsz, mert vele lehetsz?

2021. máj. 20. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Imádom a szegény leterhelt anyukákat, akiknek a legnagyobb gondja a gyerek, nem pedig az, hogy dolgozni, főzni + gyerekezni kell. Ő leadja a gyereket, mert megteheti, meg idegösszeomlást kap otthon a gyerekkel, stb. Megnézném az ilyen mire menne egy olyan helyzetben amikor napi 8 órát kell dolgozni, plusz még közösen a párjával háztartást vezetni és gyereket nevelni, öngyilkos lenne? Elég sok embernek megy pedig.
2021. máj. 20. 17:00
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Mi haszna?? Szerinted egy no haszonallat? Fogalmad sincs a ferfiak milyen not akarnak! Egy olyan not aki kipihenten mosolyogva varja a ferjet, szexi kedves jokedvu, nem faradt a szexhez. Sok ferfit nem erdekel hogy a no dolgozik e vagy sem, hazaerve hatradolve (sorrel, borral) a kezeben akarja latni hogy a felesege felhotlenul jatszik a gyerekkel meg foz, es rend van mert a feleseg szepen kitudta takaritani a lakast. Aztan este osszebujva neznek egy filmet. Az mas kerdes hogy a legtobb ferfi keveset keres ehhez, de attol meg ezt akarnak! Korantsem azt hogy rohannak haza es kapkodva szedik ossze magukat es hullafaradtan bedolnek az agyba. Mar bocs de ha rendben a haz es megvan fozve az hol lustasag? Kulonben inkabb az a jellemzo h bolcsibe ugy adjak hogy heti 3x kb akkor arra van ido h utolerje magat valaki. Na meg elarulom azt is hogy a ferfiak nem akarnak 3-4-5 gyereket se max kettot. Csak a nok hiszik ezt.
2021. máj. 20. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!